ForsideMariagerfjordÆldre kvinde lukkede bedrager ind i sit hjem

Ældre kvinde lukkede bedrager ind i sit hjem

- Annonce -

Ældre kvinde lukkede bedrager ind i sit hjem

Endnu en ældre kvinde er blevet offer for et hjerteløst kontaktbedrageri, der fandt sted torsdag eftermiddag. Også i dette tilfælde blev en ældre kvinde narret af en bedrager, der udgav sig for at være fra hendes bank.

Historien gentog sig, da kvinden modtog et opkald fra en mand, der hævdede at være en bankmedarbejder. Han henvendte sig med en advarsel om, at der var blevet opdaget svigagtig aktivitet på hendes bankkonto. For at hjælpe hende med at sikre hendes penge, lovede han at sende en kollega ud til hendes adresse.

Desværre tog kvinden imod bedrageren, der ankom kort tid efter opkaldet. Hun lukkede ham ind i sit hjem, hvor hun fremviste et betydeligt kontantbeløb. Desværre viste det sig, at bedrageren ikke var fra banken, men i stedet havde udnyttet kvindens tillid til at stjæle pengene.

Da bedrageren forsvandt, forsvandt også kvindens opsparing med ham. Dette er desværre endnu et tragisk eksempel på, hvordan disse hjerteløse svindlere udnytter den tillid og sårbarhed, som ældre borgere kan have.

Politiet understreger vigtigheden af at være opmærksom og ikke udlevere personlige oplysninger til fremmede. Banken vil aldrig sende en budperson ud for at hente kontanter eller kort. Det er en god idé at tage samtaler med ældre familiemedlemmer for at beskytte dem mod disse bedrageriske forsøg.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler