Forside112Ældre kvinde overrasket i sit køkken af "smilende" mand

Ældre kvinde overrasket i sit køkken af “smilende” mand

- Annonce -

Ældre kvinde overrasket i sit køkken af “smilende” mand

Torsdag eftermiddag modtog vagtcentralen et opkald fra en bekymret borger, der fortalte om et ubehageligt hændelsesforløb. Dagen forinden havde borgerens mor været offer for et kontaktbedrageri i sit eget hjem.

Det, der startede som en almindelig dag med indkøb, tog en skræmmende drejning, da kvinden kom hjem for at pakke ud. Pludselig stod en ung, smilende mand i hendes køkken og forlangte hendes betalingskort. Uden anelse om, hvad der foregik, udleverede kvinden kortet til ham. Nordjyllands Politi oplyser hændelsen i deres seneste døgnrapport.

Desværre blev det ikke opdaget i tide, at manden var ude på at bedrage. Kort tid efter hans besøg blev der hævet et betydeligt beløb fra kvindens konto.

Kontaktbedrageri i hjemmet ved ældre mennesker er desværre en bekymrende tendens for tiden. “Forbrydere udnytter ældre folks tillid og sårbarhed, hvilket gør det endnu vigtigere at være opmærksom og forsigtig, selv i ens eget hjem”, lyder det fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi opfordrer borgerne til at være ekstra opmærksomme og skeptiske over for uventede besøg eller anmodninger om personlige oplysninger, især i hjemlige omgivelser, og at informere ældre familiemedlemmer og andre sårbare grupper om risiciene ved denne type svindel.

Desuden opfordres folk til at kontakte politiet øjeblikkeligt, hvis de oplever lignende mistænkelig adfærd eller situationer på tlf. 114.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler