ForsideMariagerAftenens Halloween-tog blev en solid succes

Aftenens Halloween-tog blev en solid succes

- Annonce -

Aftenens Halloween-tog blev en solid succes

Torsdag aften tog godt og vel halvanden hundrede rejsende plads i Halloween-toget fra Mariager station og begav sig ud i oktobermørket på en dunkel og hyggelig rejse til Handest.

En lille times tid senere rullede toget ind på stationen i Handest til glade og muntre toner fra Sigfreds Fodvarmere, der på perronen spillede, og modtog de rejsende med deres altid smittende humør.

På perronen lyste en række fine græskarlygter, som bød passagererne fra Mariager velkommen.  Byens børn og unge stod for de kreative udskæringer.

Veteranbanens driftsbestyrer Katrine Blåberg Andersen bestyrede bålskålen, hvor der kunne ristes skumfiduser. Det var populært hos de yngste passagerer. Længe inden toget skulle returnere til Mariager, måtte Karine melde alt udsolgt af skumfiduser. Der var fortæret i omegnen af 150 af de bløde sukkersager!

Heldigvis gik troldmanden fra Glenstrup rundt på stationen og delte ud af sine lækkerier fra den medbragte kobbergryde: Kogte edderkobber og glaserede firben, tilsat lidt overtrækschokolade.  Troldmandens specialiteter var der også stor afsætning på, og heldigvis fulgte han med i toget tilbage til Mariager og fortsatte med uddelingen af sine delikatesser.

Togfører på aftenens tog var Frits Sørensen, Assens, der kunne berette, at det præcise antal rejsende i toget udgjorde i alt 152; hver vej. Han havde sørget for, at alle veteranbanens personvogne var ude at køre her til aften, så der blev ingen kamp om siddepladserne. 

Sammen med driftsbestyrer Katrine fortæller han, aftenens tog var en solid succes, som veteranbanen er meget tilfreds med. “Det betyder, at vi naturligvis også kører Halloween-tog næste år”, fortæller de begge samstemmende.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler