ForsideHadsundAndelen er åbnet i Hadsund

Andelen er åbnet i Hadsund

- Annonce -

Andelen er åbnet i Hadsund

Det var noget af et tilløbsstykke af mange hadsundere, da bestyrelsen for Aktivitetscenter Øst fredag den 1. september inviterede til officiel åbning og afsløring af navnet på det nye foreningshus midt på Storegade.

Mariagerfjordposten.dk var forbi på dagen, for at se og høre mere om de fine nye lokaler, som bestyrelsen og andre frivillige, gennem sommeren, har renoveret med maling, gulve, lister. Lokalerne er også blevet flot indrettet med fine møbler og lokale kunstnere udstiller deres værker på vægge og reoler. 

-Huset hedder Andelen, fortæller formand for Aktivitetscenter Øst, Benny Melgaard og fortsætter:

-Det er naturligvis med reference til Andelskassen, som var huset tidligere ejer og bruger i mange år. Nu er det indrettet til fællesskab for de af byens foreninger, der ønsker at tage andel heri. 


-Vi har allerede budt de første foreninger velkommen og flere er på vej. Der er stor interesse hos mange af områdets foreninger, for at finde ud af hvordan de kan bruge huset til deres aktiviteter og arrangementer. Her i underetagen har vi Salen, Loungen og Foyen, mens der ovenpå er indrettet to møderum, som vi har kaldt Gården og Gaden.

-Der skulle gerne være plads og muligheder for alle, fortæller formanden og kigger sig rundt i lokalet, der er dækket fint op og venter på dagens mange gæster. 

Benny Melgaard holdt en glimrende tale, der fortalte om tilblivelsen, forventningerne og herefter klippede han selv den røde snor. De mange fremmødte kunne efter talen trække indenfor og se, høre og smage på stedet idet bestyrelsen var vært med både vådt og tørt.


Her kan du se og høre formandens tale ved indvielsen:

LÆS OGSÅ: Foreningsværkstedet åbner igen i Mariagerfjord 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler