ForsideMariagerfjordAnton Brink: 50 år i Hadsund Roklub

Anton Brink: 50 år i Hadsund Roklub

- Annonce -

Anton Brink: 50 år i Hadsund Roklub

Forleden fejrede Hadsund Roklub en særlig milepæl, da Anton Brink den 10. maj markerede sit 50-års jubilæum som medlem af klubben. Anton er det femte medlem i roklubbens historie, der har opnået et halvt århundredes medlemskab.

“Mange klubmedlemmer mødte frem på aftenen for at fejre jubilaren, der selvfølgelig, fristes man til at sige, fandt guitaren frem for i vanlig stil at underholde med sang og musik. Der blev disket op med et potpourri af sange, der flot beskriver den tidsperiode Anton har været en meget betydningsfuld kulturbærer i Hadsund Roklub,” fortæller Anders Toft Christiansen, formand for Hadsund Roklub.

Da Anton meldte sig ind i roklubben i 1974, var medlemstallet omkring 60. I dag har klubben vokset til 360 medlemmer i alderen 9 til 94 år, alle aktive roere.

Aftenens talere fremhævede Antons dedikation og engagement som klubmenneske. Han er kendt for altid at være parat til at give en hånd med, når der er opgaver, der skal løses i klubregi. Antons 50-årige medlemskab er et vidnesbyrd om hans vedvarende bidrag og betydning for Hadsund Roklub.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler