ForsideMariagerAssens: Når sammenhold giver bonus

Assens: Når sammenhold giver bonus

- Annonce -

Når sammenhold giver bonus

Det netop afholdte AssensBeLøb kunne i år fejre 10-års jubilæum og igen samle en masse glade børn og voksne – for atter at samle ind til et godt formål. I år blev det Naturbadet Mariagerfjord, der får støtten og overskuddet fra dagen, og dermed er Assens BeLøbet den glade giver af en økonomisk håndsrækning til det innovative projekt.
På dagen for løbet, den 18. august, deltog i alt 247, som var klar til start. Det blev til 26.000,- kroner.

Lokal indsats, der batter
”For at kunne vise de landsdækkende fonde, at der arbejdes seriøst med realiseringen af et naturbad, som kan varmes op med overskudsvarmen fra Nobian – Dansk Salt A/S, kræver det, at vi lokalt kommer med en pose penge til bordet” understreger Laura Holm, der er formand for støtteforeningen bag badet.
”Fondene vil se engagement, opbakning og ikke mindst viljen til, at vi også kan finde de midler, der skal til, for at realisere den måske mest ambitiøse investering i vores lokalområde i mange år – hvis man naturligvis ser bort fra de millioninvesteringer, som finder sted i erhvervslivet med netop Dansk Salt og deres snarlige udvidelse. Så vi er selvfølgelig virkelig begejstret og taknemmelige for den her donation”, slutter Laura Holm.

AssensBeLøbet støtter bredt

”I år var vores primære mål at skaffe startkapital til Naturbadet Mariagerfjord. Denne velgørenhedsmulighed har utvivlsomt været en afgørende faktor i, at byens borgere støttede Assens BeLøbet og vores festplads generelt.” udtaler Torben Larsen fra Assens BeLøbet og fortsætter:

”Vi har løbet, cyklet og gået i 10 år, og der er samlet mange penge ind til rigtig mange aktiviteter – og der er stadig ressourcer i vores beholdning til flere spændende projekter til lokal udvikling.”

LÆS OGSÅ: Børnebanen var meget populær

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler