ForsideHobroBæchs Conditori i Hobro udvider med 2000 kvm lager, produktion og nye parkeringspladser

Bæchs Conditori i Hobro udvider med 2000 kvm lager, produktion og nye parkeringspladser

- Annonce -

Bæchs Conditori i Hobro udvider med 2000 kvm lager, produktion og nye parkeringspladser

Bæchs Conditori med ca. 100 ansatte i Hobro har netop igangsat etablering af nye parkeringspladser på virksomhedens matrikel ud mod Langelandsvej. Det skyldes, at de nuværende p-pladser, som ligger bagved fabrikken skal bebygges med en tilbygning på 2000 kvm.

– Parkeringspladser ud mod Langelandsvej er første etape i en større udvidelse og investering i vores fabrik i Hobro, fortæller Kategoridirektør for frosne kager Lise Bæch til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

– Vores nuværende lager skal flyttes ud i den nye tilbygning, som så giver mulighed for, at vi i Hobro kan udvide produktionen med mere kapacitet.  

Bæchs Conditori i Hobro er en del af Odense Gruppen, som består af Odense Marcipan, Igos (marmeladefabrik i Hedehusene), Frödinge (kagefabrik i Sverige) og altså Bæchs Conditori i Hobro.  

– Selvom at vi i Danmark befinder os i en energikrise, der for vores vedkommende er være end under corona krisen, har vi stor tro på fremtiden og for bedre tider igen fra 2024, når vores nye byggeri og mere kapacitet står klar til brug – og det glæder vi os til, slutter Lise Bæch.

I mere end 140 år har Bæchs Conditori i Hobro ved Mariager Fjord forsødet danskernes tilværelse med de fineste konditor kager og desserter:

Produktbillede fra hjemmesiden
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler