ForsideMariagerfjordBilhuset Haldrup uddeler Hole-in-one bil til golfspiller

Bilhuset Haldrup uddeler Hole-in-one bil til golfspiller

- Annonce -

Bilhuset Haldrup uddeler Hole-in-one bil til golfspiller

Gennem flere år har Bilhuset Haldrup i Randers & Hobro været hovedsponsorer på den store bilpræmie, som Hobro golfklub har på Hul 14, på deres golfbane udenfor Hobro. Hvis en golfspiller slår det perfekte slag og laver Hole-in-one udløser det en mulighed for at vinde brugsretten til en Hyundai I30 stationcar N line design med alt i udstyr til en værdi af 277.000 kr. med 30.000 km som limit. Det eneste vinderen selv betaler er brændstof. På søndag d. 30. oktober afvikles finalen på putting green ved Hobro Golfklubs klubhus og der er pt. 2 deltagere.

Hos Bilhuset Haldrup i Hobro er Søren Ruseng daglig leder og hans bilhus ser samarbejdet med Hobro Golfklub som en mulighed for at vise folk hvilke kompetencer og muligheder bilejere har hos Bilhuset Haldrup.

– Vi har et topmoderne værksted, der kan servicere alle bilmærker og vores salgs afd. for nye og brugte biler står klar til at hjælpe med din næste bil, udtaler Søren Ruseng og fortsætter – mens han viser rundt i lokalerne på Smedevej i Hobro:

– Vi er også aut. Hyundai og Nissan værksted, har lånebil service, pladeværksted og stenslags service alt sammen samlet under samme tag.

Skulle behovet for en ny eller brugt bil opstå har Bilhuset Haldrup en stor udstilling med biler klar til levering. Udviklingen indenfor elbiler går stærkt og her har kunderne også mulighed for at få råd og vejledning inden køb af en elbil.

Bilhuset Haldrup glæder sig til at få vinderen ud og køre i den nye Hyundai I30 på søndag.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet