ForsideØstkystenBlå blink kommer i dag til at fylde i Als

Blå blink kommer i dag til at fylde i Als

- Annonce -

Blå blink kommer i dag til at fylde i Als

I dag , torsdag den 7. september 2023, afholder myndighederne beredskabsøvelse, hvor forskellige scenarier bliver trænet og samarbejdet mellem de forskellige instanser trykprøves. Der er tale om en såkaldt Øvelse Tordenskjold, der denne gang finder sted i området ved JKF Industri A/S, Rørsangervej 5 Als, 9560 Hadsund.

Selve øvelsen bliver afholdt i tidsrummet 17:00 – 20:00, men der vil være aktivitet i området cirka fra klokken 14:00 og frem mod midnat. Såfremt borgere i området hører udrykningskørsel, i det tidsrum øvelsen pågår, er der ingen grund til bekymring.

Der er tale om en såkaldt Øvelse Tordenskjold, der denne gang finder sted i området ved JKF Industri A/S, Rørsangervej 5 Als, 9560 Hadsund. Foto: RigspolitietDet fortæller øvelsesleder Kenneth Sloth Andersen, som uddyber: ”vi kommer til at fylde godt i landskabet torsdag, idet flere myndigheder deltager i øvelsen. Både Nordjyllands Politi, Den Præhospitale Virksomhed, Beredskabsstyrelsen, Nordjyllands Beredskab og Falck er med ombord.”

Hemmeligt scenarie

Hvad øvelsen præcist går ud på, kan øvelseslederen desværre ikke komme nærmere ind på, af hensyn til læringen for det deltagende personale. ”Vi kan fortælle så meget, at de indspil der kommer, vil presse både de enkelte myndigheder på deres egen banehalvdel, men også udfordre de tværgående indsatser. Det er vores chance for at holde kompetencerne knivskarpe og træne det gode samarbejde,” siger Kenneth Sloth Andersen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler