ForsideMariagerfjordBlå himmel over Naturbadet i Mariagerfjord

Blå himmel over Naturbadet i Mariagerfjord

- Annonce -

Blå himmel over Naturbadet i Mariagerfjord

Kun 1 uge efter, at støtteforeningen ”Naturbadet-Mariagerfjord” blev stiftet, blev der afholdt informationsmøde fredag den 21. april med en fantastisk blå himmel, på badets projekterede placering i udkanten af Assens. Mødet skulle informere og ikke mindst fungere som borgerinddragelse i forbindelse med udformningen af badet.

Formanden for støtteforeningen, Laura Holm, er meget begejstret for de ca. 100 fremmødte og udtaler om netop inddragelsen af borgerne ”Det er faktisk ret rørende at indvie andre – særligt de lokale – i et projekt, som jeg/vi har arbejdet på i over 1 år. At så mange mennesker både til infomødet og via de sociale medier tilkendegiver opbakning, og flere allerede har meldt sig ind i støtteforeningen, er blot med til, at vi bliver bekræftet i, at vi er på rette vej”. 

Den næste fase for støtteforeningen bliver at begynde dialogen med flere fonde, og da projektet i særdeleshed taler ind i bæredygtighed, at skabe et rum for fællesskab i landdistrikterne, natur, grønne partnerskaber, fritid og bevægelse er der gode muligheder for at få en særdeles konstruktiv dialog.


Derudover vil støtteforeningen fortsætte med at ideudvikle de øvrige aktiviteter, som området skal rumme. Der er indtænkt formidling af områdets unikke historie, læring og leg for alle aldre – med udgangspunkt i energi, miljø og klima, samt at kunne skabe kreativt med hænder og hoved, og så er der naturligvis tænkt på mennesker med funktionsnedsættelse samt væsentligheden af, at der skal være noget, som lokker turister til – hele året. 

”Vi vil i fremtiden forsøge at skabe nogle aktiviteter på området, og meningen er naturligvis allerede at skabe fokus på projektet og at vænne folk til, at der i fremtiden gerne skulle ligge et område på pladsen, der vil sikre gæster fra hele landet til at vende blikket mod Mariagerfjord og dette enestående naturbad, hvis lige ikke findes i Danmark – endnu.” slutter Laura Holm og tilføjer, at man rigtig gerne må melde sig ind i støtteforeningen. Det koster 100,- kroner pr. husstand om året, og det kan man gøre på www.naturbadet.dk, hvor man også kan finde flere informationer om badet.

LÆS OGSÅ: Feriepartner i Nordjylland vil fjerne alle kemikalier fra rengøringen med nyt koncept 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet