ForsideHobroBliv klar til årets julefrokost - Få mad ud af huset hos...

Bliv klar til årets julefrokost – Få mad ud af huset hos Meny Hobro

Bliv klar til årets julefrokost

- Annonce -

Før vi har set os om er det blevet jul, og julefrokostsæsonen skydes snart i gang. Julemusik, skøn mad og godt selskab venter rundt om hjørnet, og det samme gør planlægningen af årets julefrokoster. Det er tidskrævende at anrette de mange retter, julefrokosten ofte byder på, og derfor har Meny sammensat fire forskellige julefrokoster, som i kan hente i Meny Hobro, så i kan bruge flere timer sammen i stedet for i køkkenet.

Den klassiske julefrokost

Vælger du den klassiske julefrokost får i fiskefilet med remoulade og citron, marineret sild med karrysalat, ribbenssteg med rødkål, syltede sager med sennep og rødbeder, leverpostej med champignon og bacon til samt brød og smør til maden. Desserten er risalamande med kirsebærsauce og mandler. 

Den klassiske julefrokost koster 149, 95 kr. pr. kuvert, og der skal bestilles minimum 10 kuverter. Se menuen og bestil her. Du kan downloade tilberedningsvejledningen her.

Den store juleanretning

På denne menu finder du de samme retter som den klassiske julefrokost, men med mere til. Menuen består af marinerede hvide og røde sild med karrysalat, fiskefilet med remoulade og citron, æg med rejer og mayonnaise, ribbenssteg med rødkål til, leverpostej med bacon og champignon, forskelligt sylt med rødbeder og sennep samt brød og smør til retterne. Til dessert er der både brieost med druer til og risalamande med kirsebærsauce og mandler. 

Den store juleanretning koster 179,95 kr. pr. kuvert, og der skal også bestilles minimum 10 kuverter. Du kan læse mere om menuen og bestille den online her, og tilberedningsvejledningen kan downloades her.

Den luksuriøse juleanretning

Her finder du Menys største julefrokost ud af huset. Menuen består af Marinerede hvide og røde sild med karrysalat, æg med rejer og mayonnaise, gravad laks med rævesauce, fiskefilet med remoulade og citron, Leverpostej med champignon og bacon til, glaseret hamburgerryg med grønlangkål, ribbenssteg med rødkål, tarteletter med høns i asparges, forskelligt sylt med sennep og rødbeder samt brød og smør til retterne. Desserten består både af brieost med druer og risalamande med kirsebærsauce og mandler.

Den luksuriøse juleanretning koster 229,95 kr. pr. kuvert, og der skal bestilles minimum 10 kuverter. Læs mere om menuen og bestil den her, og find tilberedningsvejledningen her.

Juletapas 

Denne menu er til dem, der gerne vil prøve noget andet end den klassiske julefrokost. Juletapas-menuen byder på stegte torpedorejer med ærteskud og aioli, krebsesalat med rugkiks og dild, røget laks med rugbrødschips og rygeostecreme, Landpate med nødder, grillede cherrytomater og ristede bacontern, Bresaola samt mild sød sennep og syltede tyttebær. Derudover er der mørbradbøf med kartoffeltærte og syltede rødløg, som skal lunes. Brød og smør medfølger til retterne. Desserten består af Tallegio og manchego ost med oliven og marinerede nødder samt en nøddetærte med choko fraise.

Juletapas-menuen koster 249,95 kr. pr. kuvert, og der skal også bestilles minimum 10 kuverter. Du kan læse mere om menuen og bestille den online her, og tilberedningsvejledningen kan downloades her.

Sammensæt selv din julefrokost

Hvis i har nogle bestemte ønsker til, hvordan jeres julefrokost skal sammensættes, er det muligt at gå ned i Meny Hobro og tale med delikatessemedarbejderne, som hjælper med at sammensætte den rigtige menu til jer. Minimum 8 kuverter skal bestilles, og prisen afhænger af, hvad der ender med at være på menuen.

Find en god vin

Vil i gerne have en god vin til maden? Spørg i vinafdelingen eller se udvalget og læs om, hvad der passer godt til hvilke retter online her.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet