ForsideMariagerBliv klog på klimaet med Jesper Theilgaard

Bliv klog på klimaet med Jesper Theilgaard

- Annonce -

Bliv klog på klimaet med Jesper Theilgaard

Torsdag den 11. april kan du blive klogere på klima og klimaforandringer sammen med meteorolog Jesper Theilgaard, når Mariagerfjord Bibliotekerne byder velkommen til et højaktuelt foredrag.

Det er som bekendt svært at spå. Især om fremtiden. Men Jesper Theilgaard må siges at være en af de få, der kan komme med meget kvalificerede bud på, hvad vi kan forvente. Især når det kommer til fremtidens vejr.

Ifølge FN’s klimapanel er klimaforandringerne allerede en del af vores hverdag, hvilket kan ses i den politiske debat, men også i det virkelige liv over hele kloden. Med baggrund i de seneste års ekstreme vejrfænomener forbliver klimaspørgsmålet centralt, og i det kommende foredrag går Jesper Theilgaard i dybden med de udfordringer, klimaændringerne medfører.

Hvad kan vi forvente, og hvad kan vi gøre? Det er nogle af de spørgsmål, som Jesper Theilgaard vil forsøge at besvare. Samtidig vil han gøre os kloge på, hvordan klimaet har forandret sig gennem tiderne, og hvad vi kan lære af det.

Arrangementet finder sted i Den Gamle Biograf i Mariager torsdag den 11. april klokken 19.00. Billetter koster 75 kroner og kan købes på mariagerfjordbibliotekerne.dk.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet