ForsideMariagerfjordBørnebanen var meget populær

Børnebanen var meget populær

- Annonce -

Søndag d. 3. september afholdt Mariager Fjord Orienteringsklub et stort O-løb for Nordkredsens klubber i 1. division: Aalborg OK, Silkeborg OK, Horsens OK og OK Pan fra Aarhus.

Stævnet blev afholdt i Vesthimmerland i skovene Uhrehøj-Myrhøj Plantager mellem Strandby og Farsø, og i alt deltog omkring 400 løbere.

Resultatet af divisionsstævnet blev flg.:  Silkeborg med max-point 6. Horsens 4. OK Pan 2. Aalborg 0.

Til dagens stævne var selve O-kortet blevet nyrevideret af en af klubbens korttegnere, Helge Poulsen, som samtidig også var banelægger for stævnet, hvor der var i alt 10 baner med forskellige længder og sværhedsgrader. Efterhånden som løberne kom i mål, var der bred enighed om både spændende og udfordrende baner, som banelægger Helge Poulsen havde kreeret til dagen.

Ligeså blev der ved stævnet tilbudt en Børnebane til de yngste løbere, og det var meget populært, idet godt 50 børn deltog her.

Udover de spændende baner og udfordringer i skoven, nød de mange deltagere også klublivet på selve stævnepladsen, der var placeret godt i læ i skovområdets sydvestlige hjørne. Her kunne klubberne opstille medbragte telte og klubbannere, ligesom arrangørklubben selvfølgelig havde både målpassage og beregning af resultater på pladsen. Der var ligeledes opstillet et stort kiosktelt med salg af kaffe og kage, vand/øl og grillede pølser mv., hvilket alt sammen var meget populært.

Stævneleder, Jørgen Østergaard fra Mariager Fjord OK kunne efter løbet tilfreds konstatere, at de mange løbere havde haft et godt stævne, og at vejret viste sig fra den pæne side med 17-18 grader og tørvejr, hvilket også var medvirkende til en hyggelig stemning på stævnepladsen, både før, under og efter løbet.