ForsideHadsundBrug efterårsferien på svømmehalshygge og dykning i Hadsund

Brug efterårsferien på svømmehalshygge og dykning i Hadsund

- Annonce -

Brug efterårsferien på svømmehalshygge og dykning i Hadsund

Efterårsvejret har så småt meldt sin ankomst, og selvom de regnvejrsfulde dage kalder på indendørshygge i sofaen med en kop varm kakao, er der stadig masser af muligheder for også at opleve spændende aktiviteter. I uge 42 er der nemlig Aktiv Ferie for alle børn i 2.-6. klasse, som bor og/eller går i skole i Mariagerfjord Kommune.

Alle aktiviteterne er gratis, og tilmeldingen åbner torsdag den 21. september kl. 15.00. Sidste mulighed for tilmelding er den 4. oktober. Vær opmærksom på at der er aldersbegrænsning på enkelte af aktiviteterne. Vælg mellem seks spændende aktiviteter eller prøv lidt forskelligt. Der er både mulighed for at prøve karate, besøge Hoppeland, opleve hestehygge, deltage i LAN-party, prøve at svømme eller dykke og at spille håndbold, så der er lidt for enhver smag.

Én af efterårets aktiviteter udbydes af Sportsdykkerklubben Cimbrerne i Hadsund Svømmehal, hvor der er plads til sjov, leg og hygge i vandet. Der er fri leg med forskellige flyderedskaber, og der er mulighed for at springe fra vipper. Der er også mulighed for at dykke med rigtigt dykkerudstyr og med snorkel. Af sikkerhedsmæssige årsager foregår dykning med dykkerflasker kun i den lave ende af bassinet, og erfarne dykkere/dykkerinstruktører er der for at hjælpe.

Når alle er omklædte går børn og voksne i fællesskab en lille strækning på 500 meter til dykkerklubbens klubhus, og her serveres der pølser, brød og saftevand. Lidt forskelligt dykkerudstyr vil blive fremvist, og klubben vil fortælle lidt om dykning både herhjemme i Danmark og i udlandet.

Svømmehalshyggen foregår den 20. oktober i tidsrummet 10.00-14.00 i Hadsund svømmehal. Alle børn fra 2.-6. klasse kan være med.

Vel mødt til en hyggelig dag – og husk, at ugen også byder på mange andre aktiviteter. Læs om de forskellige Aktiv Ferie aktiviteter og find mulighed for tilmelding her.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

- Annonce -

Seneste artikler