ForsideMariagerDanmarksdemokraterne: Mariager Skole fortjener opmærksomhed

Danmarksdemokraterne: Mariager Skole fortjener opmærksomhed

- Annonce -

Mariager Skole fortjener opmærksomhed

AF Svend Madsen Gadegårdsvej 7, Hvornum
Danmarksdemokraterne Mariagerfjord

Det er tydeligt, at der skal træffes valg og prioriteringer vedrørende brugen af midler til anlæg og renovering. Dette emne kan helt sikkert diskuteres i lang tid. Det er nu over 10 år siden, vi begyndte at lægge planer for renoveringen af Mariager Skole. Den har været en del af 2 valgkampe, og det ser ud til, at den måske også kommer med i den tredje.

Jeg bemærker, at formanden for udvalget håber på, at Saltcenteret får en saltvandsindsprøjtning og udvides. Da det er der, han tilbringer sin daglige tid, er det måske ikke overraskende, at han mener det. Og det er sikkert også tiltrængt. Men Mariager Skole, eleverne og personalet har ventet i årevis. Er det ikke på tide at komme videre?

I min optik bør vores førsteprioritet være skoler, daginstitutioner, plejehjem osv. Ikke at andre ting ikke kan være vigtige, men vores kerneopgaver og dem, der udfører dem, bør være førsteprioritet.

Det, der måske ærgrer mig mest, er, at skolen kunne have været færdigrenoveret for længst. Desværre blev det nedstemt, da der blev foreslået at gå i gang. Vi kunne ellers have fået mere for pengene og, som sagt, haft en skole, der var renoveret til gavn for dem, der bruger den dagligt.

Et forslag kunne være at gøre det i etaper, så vi kan komme i gang. Det skylder vi skolen.

LÆS OGSÅ: Mystiske blodspor i Arden – hundepatrulje tilkaldt

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

1 KOMMENTAR

  1. På et punkt er jeg enig med Svend Madsen. Vi kunne have været færdige for længst. Men nogle personer (sjovt nok fra Mariager!! – man ville have flere penge) ville absolut trække det hele i langdrag i stedet for at komme i gang dengang. Hvordan er det så gået siden? Nu er der lavvande i kassen, og så er projektet i fare. Skal der nye beregninger til – for hvordan er det lige gået med priserne de sidste 10 år?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet