ForsideMariagerfjordDansk Folkeparti på spændende virksomhedsbesøg

Dansk Folkeparti på spændende virksomhedsbesøg

- Annonce -

Dansk Folkeparti på opdagelse hos Hydrema: Diskussioner om jobskabelse, kvalitetsprodukter og forsvarsbudget

Dansk Folkeparti, repræsenteret af lokale politikere og kandidater, besøgte for nylig Hydremas imponerende produktionsfaciliteter i Støvring. Marketingkoordinator Allan Mølgaard guidede politikerne gennem virksomhedens historie og den nuværende produktion, der strækker sig fra rendegravere og dumpere til mere avancerede maskiner inden for entreprenørbranchen og forsvaret. Med over 600 ansatte på fabrikker i både Støvring og Tyskland er Hydrema en markant spiller inden for maskinproduktion.

Blandt gæsterne fra Dansk Folkeparti var repræsentanter fra lokalforeningerne i Rebild Kommune, herunder Chris Bonde Larsen og Peter Rytter. Derudover deltog regionspolitiker og medlem af Mariagerfjord Byråd, Jørgen Hammer Sørensen, samt partiets kandidat til EU-valget, Joakim Mortensen. Folketingsmedlem Mikkel Bjørn og rejsesekretærerne Chris Bjerknæs og Simon Vanggaard var også til stede.

Dansk Folkeparti på opdagelse hos Hydrema: Diskussioner om jobskabelse, kvalitetsprodukter og forsvarsbudget. Allan Mølgaard og Peter Rytter ses på billedet foran de øvrige deltagere Foto: Mariagerfjordposten.dk

Besøget bød ikke kun på en fascinerende rundvisning, men også på politiske drøftelser. Et centralt emne på dagsordenen var den kommende udvidelse af forsvarsbudgettet. Politikerne anerkendte dette som en vigtig beslutning, der ikke blot styrker landets sikkerhed, men også skaber efterspørgsel efter flere af de produkter, som danske virksomheder som Hydrema producerer og leverer.

Jørgen Hammer Sørensen, regionspolitiker i Nordjylland og medlem af Mariagerfjord Byråd, udtrykte begejstring over besøget: “Det var en fornøjelse at se, hvordan Hydrema skaber arbejdspladser og bidrager til vores lokale økonomi, samtidig med at de leverer produkter i meget høj kvalitet til det meste af verden.”

Jørgen Hammer Sørensen (tv) deltog også på besøget hos Hydrema. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Dansk Folkeparti har længe været fortaler for en styrkelse af Danmarks forsvar, og besøget hos Hydrema gav dem et indblik i, hvordan investeringer i forsvarssektoren også kan have positive konsekvenser for danske virksomheder og jobskabelse.

Besøget hos Hydrema den 20. marts 2024 understregede vigtigheden af dialog mellem politikere og erhvervslivet, hvor begge parter kan udveksle perspektiver og idéer for at skabe et stærkere og mere sikkert samfund, både lokalt og nationalt.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler