ForsideHobroDer blev smagt på Meny Hobro

Der blev smagt på Meny Hobro

- Annonce -

Der blev smagt på Meny Hobro

Har man sagt Meny Hobro kommer tankerne nemt hen på butikkens store slagter- og delikatesse afdeling, der med et stort udvalg af færdige delikatesser, fisk, oste, spegepølser, bøffer og store stege kan slukke den værste sult. Tørsten tager vinmanden sig af.

Vinmand og Købmand, Frede Thisted hos Meny Hobro havde onsdag aften den 23. november inviteret til Smag på Meny. En aften hvor alle madarbejdere i butikkens forskellige afdelinger og eksterne leverandører havde sørget godt for smagsoplevelser af vådt og tørt til de mange deltagere.


– Vi havde en dejlig aften, hvor vi, i butikken, viste lidt af alt det frem, som vi kan. Meny Hobro kan levere mad og drikke til hverdage, weekender og festlige lejligheder. Herligt at så mange havde fundet vej til Smag på Meny Hobro. Jeg tror ikke, at der var nogle, som gik sultne eller tørstige hjem, fortæller Frede Thisted til Mariagerfjordposten.dk og smiler. 

Mad ud af Huset fra Meny Hobro til julefrokoster, nytårsmenu eller andre festlige lejligheder kan bestilles online på https://meny-hobro.bestil.meny.dk/ eller ved at henvende sig til delikatessen på telefon 9852 2900 eller i butikken.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet