ForsideHobroDer er smagsprøver i farvandet - Carlsberg Ølvogn kommer til Hobro 

Der er smagsprøver i farvandet – Carlsberg Ølvogn kommer til Hobro 

- Annonce -

Der er smagsprøver i farvandet – Carlsberg Ølvogn kommer til Hobro 

Lørdag den 16. september er der besøg hos Meny Hobro. Det er Carlsbergs Ølvogn der tager opstilling lige ved indgangen i tidsrummet mellem kl. 10 til 16.

Ølvognen indeholder de fleste udgaver af bryggeriets øltyper og deler da også smagsprøver ud til gæsterne, der kigger forbi. Udover smagsprøver fra Carlsberg Ølvogn har Meny Hobro også vanvittige gode priser på øl og sodavand fra Coca Cola, Carlsberg/Tuborg, Jacobsen og Grimbergen.

Ifølge købmand Dennis Lisberg Mouritsen er der tale om det bedste tilbud på øl og sodavand i meget lang tid.  

– Vi glæder os til endnu et event foran Meny, hvor vi denne gang får besøg af Carlsberg Ølvogn, der vil vise bryggeriets store udvalg og gladeligt dele smagsprøver ud. Vindfanget og inde i butikken har vi lavet et stort område med produkter fra Carlsberg – Og de gode tilbud gælder ikke kun lørdag, mens Carlsberg Ølvogn er her, men allerede fra torsdag den 14. september til og med lørdag, fortæller købmand Dennis L. Mouritsen til Mariagerfjordposten.dk og smiler.

Det er ikke bare de våde varer, der er fokus på under lørdagens besøg af Carlsberg Ølvogn, men også lækkerier til grillen har butikkens nye souschef Jonas Hørning Rasmussen fundet frem i samarbejde med slagterafdelingen. 

– Vi tænder grillen og vil have smagsprøver på grillet svinekam og lækre grillede ananas med vanilje og så vil vi også vise hvor lækkert et spidskål kan blive efter en kærlig omgang på grillen, slutter Jonas og viser et stort spidskål. 

Souschef Meny Hobro Jonas Hørning Rasmussen Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Gå med i March Mod Ensomhed i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler