ForsideMariagerfjordDMI varsler om kraftig snefald i Nordjylland- kategori 2

DMI varsler om kraftig snefald i Nordjylland- kategori 2

- Annonce -

DMI varsler om kraftig snefald i Nordjylland- kategori 2

DMI har her til formiddag på deres hjemmeside varslet om farligt snefald for hele Nordjylland. Varslet gælder fra klokken 12 onsdag middag til klokken 2 natten til torsdag.

Kategori 2 for Farligt vejr:

Vær forberedt på, at vejrudviklingen kan påvirke dine omgivelser og forstyrre trafik og forsyning. Følg myndighedernes råd, og vær ekstra opmærksom, når du færdes ude. Følg vejrudviklingen på dmi.dk.

DMI skriver på deres hjemmeside onsdag d. 14. december:

Flere snebyger på vej!

Danmark er allerede klædt i hvidt flere steder, men der er mere på vej de kommende dage.

I og med det er sne- og sludbyger vil der dog være store variationer fra sted til sted. Når vi kommer frem til weekenden ser det ud til, at der nogle steder vil være faldet yderligere 10-15 centimeter sne.

Flere mindre lavtryk, dannet i den iskolde arktiske luft, skal de næste dage forbi og give sne- og sludbyger. Usikkerheden består i, hvor meget og præcis hvor sneen vil falde.

Der ser dog ud til at mange vil få besøg af bygerne og dermed få noget sne – også de steder som på nuværende tidspunkt er blevet snydt.

Med kulde og snevejr her i midten af december, er der nok mange som har forhåbninger om en hvid jul. Desværre ser prognoserne ud til, at der er et vejrskifte på vej i starten af næste uge med mildt vejr og udbredt regn. Det vil få sneen til at smelte væk, og dermed hænger håbet om en landsdækkende hvid jul i en tynd tråd.

Men alt julehåb skal ikke slukkes. Der er endnu lang tid til jul og prognoserne er endnu usikre, men den seneste beregning viser faktisk at der de sidste dage op til jul igen kan blive koldere vintervejr med spredte sne- og sludbyger. Derfor kan det bestemt ikke udelukkes, at det kan blive til en lokal hvid jul.

Læs mere om DMI’s varsling her: https://www.dmi.dk/varsler/

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler