ForsideHadsundElite Camp med deltagelse fra hele Danmark afviklet med succes på træningsbanerne...

Elite Camp med deltagelse fra hele Danmark afviklet med succes på træningsbanerne i Hadsund 

- Annonce -

Elite Camp med deltagelse fra hele Danmark afviklet med succes på træningsbanerne i Hadsund 

Ildsjæl og en af fodboldens store drivkræfter i Hadsund havde i denne weekend inviteret til Elite Camp for træningsparate piger fra hele landet og endda også med deltagelse af piger fra Norge.

Bag selve campen står FTA, som er et privat fodboldakademi, der forsøger at gøre en forskel for pigerne ved at tilbyde træninger og events til piger på lige linje med de tilbud som fodbolddrenge møder.

48 U11 og U12 piger samlet i weekenden til Elite Camp i Hadsund 

– Vi oplever, at der på pigesiden sker rigtig meget godt ude i klubberne, men ofte er det for bredden og de mest træningsparate bliver overset og ikke udfordret på det fodboldtekniske. Derfor har vi med denne Elite Camp ønsket at invitere de mest træningsparate piger ind til en udviklingsweekend sammen med vores team og samarbejdspartnere. For at booste pigernes udvikling og give dem en oplevelse sammen med andre ligestillede piger, fortæller Rene Pedersen fra FTA til Mariagerfjordposten.dk og kigger rundt på kunststofbanen i Hadsund, der er fyldt med træning og aktive piger. 

Gæstetrænere, workshops og sociale aktiviteter har bundet weekenden sammen

Deltagerne på Elite Camp har været indlogeret på Hadsund Vandrehjem, der ligger lige ved siden af Hadsund Stadion. I løbet af weekenden har pigerne, udover et meget seriøs træningstilbud, også oplevet forskellige gæstetrænere, der på forskellig vis har udfordret dem med mental coaching og med løbeteknik, afslutninger og så har weekenden naturligvis også haft aktiviteter, som fx showdance, for at ryste pigerne sammen og skabe nye venskaber. 

– Vi har med denne Elite Camp virkelig fået sat Hadsund og pigefodbold på Danmarkskortet, og det er ikke sidste gang vi laver en sådan Elite Camp. Flere klubber, end dem som har deltaget, har allerede vist interesse for at koble sig på fremadrettet, slutter René Pedersen og fodrer boldkanonen med et par bolde, der sendes mod pigerne der træner afslutninger. 

Denne Elite Camp havde deltagere fra klubber rundt i hele Danmark samt 2 spillere fra Norge.

Billede fra U11-12 Pige Elite Camp i Hadsund i weekenden den 15.-17. september 2023. Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Savner du dine gamle studenterkammerater og lærere fra Mariagerfjord Gymnasium?

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler