ForsideØstkystenEn travl julemåned i vente på Teglgården i Als

En travl julemåned i vente på Teglgården i Als

- Annonce -

En travl julemåned i vente på Teglgården i Als

Helle Schiønning, formand for beboer- og pårørenderådet ved Als Plejecenter fortæller, at der er en travl julemåned forude på Teglgården i Als. Helle fortæller:

– De fleste mennesker har travlt i julemåneden – og det gælder sandelig også på plejecenter Teglgården i Als. Hele centret er blevet julepyntet, og i sidste uge blev der fremstillet smukke juledekorationer til hele huset.

– Søndag d. 4. december er der inviteret til julestue – invitationen gælder selvsagt for alle beboere, men også beboernes nærmeste, og med specielt fokus på børnebørn og oldebørn.

– Der er nemlig underholdning af husmusikeren “Den skaldede pædagog” som møder op med sit juleshow for både børn og voksne, og som også synger for på nogle af vore gode julesange. Og køkkenet byder på æbleskiver og slikposer til børnene.

– Der bliver selvfølgelig også afholdt traditionel julefrokost for alle beboere med et væld af gode danske juleretter.

– Den 8. december får centret besøg af Richard Ragnvald som fra sin mobilscene vil underholde med kendte sange – herunder sikkert også julesange.
Og d. 20. december er der atter musikalsk underholdning på programmet, når Als mandekor afslutter sin juleturne på Teglgården efter at have besøgt både Skovgaarden og Bernadottegaarden.

– Selve juleaften serveres den traditionelle julemad til middag, hvor beboerne har mulighed for at invitere familiemedlemmer med til spisning (for egen regning), ligesom nytårsaften også givermulighed for at deltage som pårørende.

– Og når december med al denne gode julemad og al den fine juleunderholdning er overstået – ja, så trænger beboerne nok til en rekreationsperiode og en ekstra tur i motionsrummet!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler