ForsideMariagerfjordEr du klar med løbetøjet? - Træningsløb for nye og gamle O-løbere

Er du klar med løbetøjet? – Træningsløb for nye og gamle O-løbere

Er du klar med løbetøjet? – Træningsløb for nye og gamle O-løbere

- Annonce -

Lørdag d. 25. marts begynder Mariager Fjord Orienteringsklubs sæson for træningsløbene.

I alt 14 løb er på dette års program, fordelt med 8 løb før sommerferien og 6 løb efter.

Ved alle løb vil der være fem forskellige baner at vælge imellem: en let bane til begyndere og nye løbere. En mellemsvær til de lidt mere øvede og endelig tre svære baner til de erfarne O-løbere.

Årets første træningsløb er som sagt lørdag eftermiddag med start fra kl.12.30-13.30, hvor de efterfølgende løb er placeret onsdag aftener med start fra 17.00-18.00.  

Dette første løb afholdes i Nørager, og fra klubben byder Michael Rolighed og Orla Kastrup Kristensen velkommen til sæsonstart.

– Mødested er på P-pladsen ved hundeskoven Sortebakken i Nøragers syd-ende. Afmærkning dertil er fra Løgstørvejen ved Sortebakken/Sortebakkeskolen i Nørager, fortæller Michael Rolighed og Orla Kastrup Kristensen og fortsætter:

– Kortet er i målestok 1 : 7.500, og terrænet blot let kuperet med en gennemløbelighed let til middel.

Foto: Mariager Fjord OK

– Som altid er det gratis for nye løbere at deltage, ligesom man både kan låne kompas og tidtagningsbrik og få instruktion af erfarne løbere fra klubben.

– Eneste udstyr er noget løbetøj og et par løbesko, og så er man klar til at deltage, fortæller de to banelæggere fra Mariager Fjord OK.

De to herrer gør opmærksom på, at der jo slet ikke er krav om at kunne løbe orienteringsløb, blot at man som løber har lyst til at komme en tur i skoven med et O-løbskort i hånden, så skal erfaringen nok komme hen ad vejen.

I den forbindelse fortæller tovholder for klubbens begyndertræningen, Keld Østergaard, at der er hele fem af forårets træningsløb, hvor der vil være koblet en decideret begyndertræning på, startende d. 10. maj og med sidste løb d. 14. juni.

– Vi håber, at se mange løbere, både nye og gamle kendinge til denne sæsonstart i Nørager, slutter Mariager Fjord OK.

LÆS OGSÅ: Uge 26 – Skudetræf med smukke træskibe i Mariager Fjord

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler