ForsideMariagerfjordEsther og Alberte om forårets største ungefest: Det bliver fedt med en...

Esther og Alberte om forårets største ungefest: Det bliver fedt med en fest i et professionelt setup

- Annonce -

Esther og Alberte om forårets største ungefest: Det bliver fedt med en fest i et professionelt setup

Den fedeste musik, gode rammer og fantastisk selskab! Det er Ungefesten 2024 i Mariagerfjord Kommune. En kæmpe festaften for alle kommunes unge fra 8. klasse til og med 17 år. Mariagerfjordposten.dk mødtes en eftermiddag med Esther Thing og Alberte Støvring for at høre mere om den kommende Ungefest – 3 uger før festen var der solgt mere end 150 billetter, så det tegner på at blive en ordentlig fest.

Fredag d. 12. april bliver dørene åbnet op for et helt nyt koncept i Mariagerfjord Kommune: Ungefesten. Festen bliver afholdt af Hadsund Hallerne, SSP-Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Ungdomsskole i Hadsund Hallerne, og her vil en professionel DJ fra Foxy Beat spille de fedeste numre, lyset glinse og dansegulvet indbyde til dans, så de forventede 300 deltagere kan give den gas hele aftenen. Temaet for Ungefesten er UV, og i døren vil alle modtage UV-armbånd, så hallen vil hele aftenen igennem blive oplyst af regnbuens farver. Til festen vil der også være en masse fede aktiviteter som “Selfiecam”, Rodeotyr og “Punch Machine”. Derudover vil der også være afslapningsområder, hvor man kan hvile “stængerne”.

Ungefesten er en fest for unge og ikke mindst af unge. Derfor har Mariagerfjord Ungdomsskoles Ungeambassadører og Ungdomsrådet også været en del af planlægnings processen. Her er man heller ikke i tvivl om, at det bliver en forrygende aften, “Det bliver fedt med en fest i et professionelt setup, med en dygtig DJ som står for musikken og fede aktiviteter. Derudover bliver det mega sjovt at vi får en aften, hvor vi kan samles med unge fra hele kommunen.”  fortæller Esther som går i 8. klasse på Hadsund Skole og er Ungeambassadør.

Ungefesten er 100% alkohol- & nikotinfri, men det kommer på ingen måde til at røre ved stemningen til Ungefesten. I festens store bar vil det være muligt at købe lækre Mocktails (alkoholfrie drinks), sodavand, snacks og mad. Mangel på alkohol bliver dog ikke nogen hindring for en fantastisk fest, hvis man spørger de unge fra Hadsund: “Det giver et nyt og sikkert alternativ til fest. Det er fedt, at vi kan mødes med vores venner og have det sjovt, uden at alkohol skal være involveret. Jeg er sikker på, at vi får en mega fed aften!“, fortæller Alberte, som går i 8. klasse på Hadsund Skole, og som i sin egenskab af Ungeambassadør i Mariagerfjord Ungdomsskole har været med til at planlægge festen.

Hos Mariagerfjord Ungdomsskole er man også utrolig glade for det nye koncept, “Vi er glade for, at vi kan være med til at skabe en positiv festkultur, hvor unge mennesker lærer, at man sagtens kan have en god aften uden alkohol. Vi har erfaring med fester for unge til vands, med vores årlige succesfulde Pool-Party, og derfor virker det også naturligt, at vi tager al vores erfaring med på land.” fortæller Ungdomsskoleinspektør Lars Otte Kofoed.

Til Ungefesten vil der være professionelle dørmænd, og dermed er sikkerheden i højsædet. En række aktører har bidraget til Ungefestens tilblivelse, herunder Dansk Teknik & Værktøj-Hadsund, MTH Biler-Hadsund, Hadsund Hallerne, Event Hadsund, Lions Club Arden, Lions Club Hobro, Ungepuljen og SSP. Det store samarbejde på tværs glæder udviklingsmedarbejder Emil Faramarzi i Hadsund Hallerne, “Vi er utrolig stolte af det flotte samarbejde på tværs af offentlige- og private aktører. Det er altafgørende, og med til at sikre, at vi får en fantastisk aften. Det bliver en aften med et utroligt professionelt setup, hvor alle kan føle sig trygge. Dette havde ikke været muligt uden bidrag fra alle de involverede aktører.” afslutter Emil Faramarzi.

Tilmelding til Ungefesten sker via Mariagerfjord Ungdomsskoles hjemmeside: www.MariagerfjordUngdomsskole.dk – det vil ikke være muligt at tilmelde sig i døren, og dermed skal al tilmelding foregå på hjemmesiden. Her kan der også findes mere information om Ungefesten.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler