ForsideHadsundVind en gavekurv i farvekonkurrencen med Hadsund Apotek og Mariagerfjordposten.dk

Vind en gavekurv i farvekonkurrencen med Hadsund Apotek og Mariagerfjordposten.dk

- Annonce -

Vind en gavekurv i farvekonkurrencen med Hadsund Apotek og Mariagerfjordposten.dk

Er du klar til at blive den heldige vinder af en fantastisk gavekurv fyldt med produkter, takket være vores spændende samarbejde med Hadsund Apotek og apoteker Lars Walmar? Det eneste du skal gøre er at deltage i vores farvekonkurrence om bygningen ved lyskrydset i Hadsund!

Som du måske har bemærket, er bygningen ved lyskrydset i Hadsund i gang med en omfattende forvandling. Der bliver skiftet fuger, renoveret murværk, og en ældre trækvist bliver fjernet for at give plads til en ny væg og udgang til en flot, stor terrasse. Alt dette bliver fuldendt om cirka en måneds tid, og den nederste del af bygningen står til at blive malet. Men hvilken farve bliver det?

Lars Walmar Hadsund Apotek Foto: Mariagerfjordposten.dk

Deltagelse er nemt:

Send en mail til redaktion@mariagerfjordposten.dk med dit gæt på, hvilken farve bygningen vil have efter renoveringen. Du kan evt. også deltage ved at bruge kontaktformularen i bunden af denne artikel.

Når arbejdet er afsluttet, og bygningen står i sin nye pragt, vil vi finde en vinder blandt de korrekte gæt. Vinderen vil modtage den skønne gavekurv fra Hadsund Apotek, fyldt med spændende produkter.

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Mariagerfjordposten.dks nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret på lokale nyheder og kommende konkurrencer.

Skynd dig at sende dit gæt ind og vær med i konkurrencen om en lækker gavekurv. Jo flere deltagere, jo sjovere bliver det. Vi glæder os til at se, hvilken farve bygningen ved lyskrydset vil skinne i, og hvem der bliver den heldige vinder.

  Print Friendly, PDF & Email
  - Annonce -

  1 KOMMENTAR

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  RELATEREDE ARTIKLER
  - Annonce -

  Seneste artikler

  error: Indholdet er beskyttet