ForsideØstkystenFællessang i Multihuset, Øster Hurup - igen.

Fællessang i Multihuset, Øster Hurup – igen.

- Annonce -

Fællessang i Multihuset, Øster Hurup – igen.

Når nu tømmermændene efter nytårsfejringerne har lagt sig, er det blevet tid til at genoptage aftenerne med fællessang i Multihuset i Øster Hurup.

Her i 2024 bliver fællessangen skudt i gang onsdag den 10. januar kl. 19 i Multihusets café. Lene og Troels Kold leder fællessangen, og de to vælger på forhånd et par håndfulde sange fra Højskolesangbogen, som synges før pausen. Det bliver selvfølgelig nogle af de mange, skønne danske vintersange.

Efter pausen bliver der frit valg for alle, så der bliver mulighed for at komme sangskatten igennem på kryds og tværs, så alle smagsløg kan blive imødekommet. 

Arrangementet kommer til at vare en stor halvanden times tid med en pause undervejs. Der er gratis adgang, og der kan både før og under arrangementet købes alle slags drikkevarer i caféen, lige som der kan købes kaffe og kage i pausen.

Der indbydes også til fællessang i Multihuset mandag den 19. februar og tirsdag den 19. marts, så alle kan få mulighed for at få rørt stemmebåndene, før foråret sætter ind for alvor.

Kom og vær med – og få igen sangen til at gjalde i Øster Hurup Multihus!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet