ForsideHadsundFaglig stolthed pynter op i Hadsund

Faglig stolthed pynter op i Hadsund

- Annonce -

Faglig stolthed pynter op i Hadsund

Pernille Nymann Jensen var en tydelig stolt kirkegårdsleder, som vi på Mariagerfjordposten.dk mødtes med fredag formiddag i personalerummet ved Hadsund Kirke til en snak om de fine julehjerter, der gennem hver adventssøndag er blevet sat op på kirkegårdsmuren lige overfor bagerforretningen på Østergade. 

Fredag blev det 4. og sidste store julehjerte sat op – Og nu kommer der også lys på hjerterne.

Pernille og hendes team, John Kjær, Louise Kristensen og Rikke Bøgh Jensen har hver flettet ét af de store hjerter af grangrene og med hvert deres personlige udtryk.

Louise Kristensen og John Kjær er her i gang med opsætningen af julehjerte på kirkegårdsmuren i Hadsund.

– Jeg er simpelthen så stolt af mine medarbejdere og deres store kreativitet. Hvor er jeg privilegeret i at have så gode og kreative gartnere i teamet. Julehjerterne på kirkegårdsmuren på Østergade har været et super godt projekt – og hvor har vi fået meget ros for dem af de mange borgere, der har set dem, fortæller Pernille Nymann Jensen til Mariagerfjordposten.dk.

Grandækningen på kirkegården i Hadsund og iøvrigt på rigtig mange andre kirkegårde har udviklet sig over de seneste år. På kirkegården i Hadsund har kirkegårdslederen etableret et rum under tag og med borde i en passende arbejdshøjde, hvor grandækningen tilberedes i nogle særlige slisker og herefter nemt og hurtigt kan lægges ud på det ønskede område.

– I sidste uge var alle gravere, gartnere og medhjælpere i hele Hadsund Provsti, i anledningen af årets afslutning og julens komme, inviteret til Hadsund og vores mange “grønne” kollegaer fandt da også hurtigt vej fra møderummet og ud til vores afdeling med håndtering af pyntegrønt og fletning og design af julehjerter, fortæller Pernille og håber at det har givet inspiration hos kollegerne.

– I en tid hvor verden og vi alle på forskellig vis er tynget af stigende El- og energipriser, har vi tænkt, om vi kunne gøre noget andet end vi plejer. Og så kom idéen med de store julehjerter, hvor vi nu har sat det 4. og sidste op på kirkegårdsmuren. De næste par uger vil de også have lyskæder på, så de også vil hygge og pynte op på de mørke tidspunkter, slutter kirkegårdslederen og ønsker alle en glædelig jul.    

Kirkegårdsleder ved Hadsund Kirke Pernille Nymann Jensen
Kirkegårdsleder ved Hadsund Kirke Pernille Nymann Jensen Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet