ForsideAndetFeriepartner Kattegat inviterer til åbent hus i Hals efter oprustning på den...

Feriepartner Kattegat inviterer til åbent hus i Hals efter oprustning på den nordjyske østkyst

- Annonce -

Feriepartner Kattegat inviterer til åbent hus i Hals efter oprustning på den nordjyske østkyst

Med et nyt lokalkontor i kystbyen Hals er Feriepartner Kattegat nu klar til at tage imod de mange gæster, der inden længe strømmer til byen for at nyde sommeren. De nye lokaler indvies for alvor i påsken, hvor udlejningsbureauet holder åbent hus for byens lokale, husejere og gæster.

Den nordjyske østkyst er en populær feriedestination for mange børnefamilier. I efteråret 2022 valgte Feriepartner Kattegat derfor at opruste med et nyt lokalbureau i den populære ferieby Hals. Siden da har Feriehusudlejeren derfor været tilgængelig i to af de mest besøgte kystbyer langs den nordjyske østkyst, nemlig Øster Hurup og Hals.

LÆS OGSÅ: Er sommerhuset på Østkysten sat til salg – udnyt liggedagene og lej det ud gennem Feriepartner Kattegat

I forbindelse med indvielsen af kontoret i Hals inviterer Feriepartner Kattegat nu byens borgere, husejere og gæster indenfor til et åbent hus-arrangement den 8. april.

Vi er rigtig stolte af vores nye kontor i Hals, og vi glæder os meget til at vise det frem. Vi kan allerede nu mærke en stor interesse for vores tilstedeværelse fra de lokale beboere, husejere og gæster, og jeg er overbevist om, at vi kan hjælpe med at trække endnu flere turister til byen, lyder det fra Bo Møller Johansen, som er bureauleder hos Feriepartner Kattegat.

Arrangementet finder sted på Østerled 1 og foregår i tidsrummet 11.00-14.00, hvor bureauet vil være vært for lidt godt til ganen, mens musiker Nellie B. M. vil sætte stemningen.

Styrker gæsteoplevelsen i Hals

I dag formidler Feriepartner Kattegat udlejning af cirka 250 huse langs kyststrækningen fra Sæby i nord til Mariager Fjord i syd, men med det nye lokalkontor, som er centralt placeret i Hals, forventer Feriepartner at få et endnu større sortiment af huse til udlejning.

Hos Destination NORD, som har til formål at levere gæsteservice, udvikle destinationens produkter, attraktioner og ydelser samt markedsføre destinationen, er man glad for udvidelsen og forventer, at det nye lokalkontor vil bidrage positivt til den generelle synlighed i Hals:

Det betyder rigtig meget for os, at Feriepartner vælger at være lokalt til stede i en by som Hals, hvor vi som destinationsselskab allerede gør en stor indsats for at skabe en god gæsteoplevelse. Vi arbejder blandt andet for at forlænge sæsonen, og med Feriepartner centralt placeret i byen er der ingen tvivl om, at vi er gået endnu et skridt i den rigtige retning, forklarer Anne-Grethe Kramme, Head of Business Development hos Destination NORD.

Det nye kontor med base i Hals består, foruden bureauleder Bo Møller Johansen, af to ferierådgivere og en ejerrådgiver.

LÆS OGSÅ: Økonomisk hjælp til dit projekt – Kender du Oplevelsespuljen hos Feriepartner Kattegat 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet