ForsideMariagerfjordFind nye sko til manden og far hos Jørgensens Sko Eftf

Find nye sko til manden og far hos Jørgensens Sko Eftf

- Annonce -

Find nye sko og vinterstøvler til manden og far hos Jørgensens Sko Eftf

Skal manden eller far også have nye flotte sko og vinterstøvler, så han kan holde fødderne varme når vinteren nærmer sig? Så tag et kig ind forbi Jørgensens Sko Eftf i Mariager. 

Her står Hanne klar med et flot udvalg af sko og støvler, så far bliver klar til gåture i skoven eller med sneskovlen til vinter.

“Jeg har lige fået de sidste nyheder på plads og der kommer flere ind ad døren i de kommende dage,” fortæller Hanne fra Jørgensens Sko Eftf til Mariagerfjordposten, mens hun viser nogle af de flotte vinterstøvler og nyheder i herremodeller frem. 

Som altid er det de kendte gode mærker, som blandt andet Rieker, Ecco og Skechers du finder hos Jørgensen Sko Eftf. 

En verden af tilbehør og sko

Hos Hanne fra Jørgensens Sko Eftf i Østergade i Mariager finder I ud over sko også tilbehør, som for eksempel de lækre komfortable bambus sokker, så far kan have bløde sokker på i de nye sko eller støvler. 

Mangler mor også lidt, så kan Hanne hjælpe med et flot udvalg til damer, samt lækre tasker og handsker fra Randers Handsker. 

Jørgensens Sko Eftf. har åbent mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 17.30 – fredag fra kl. 9.30 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.30 til 13.00

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler