ForsideMariagerFind rulleskøjterne frem og kom i Assens Hallen på lørdag

Find rulleskøjterne frem og kom i Assens Hallen på lørdag

Oplev nogle af Danmarks Bedste Rulleskøjte-talenter i Assens Hallen i weekenden

- Annonce -

Foreningen “Rul i 9550 Assens” får besøg af spillere fra de danske landshold i Roller Derby, som sammen håber, at kunne vise og lære borgere i Mariagerfjord en masse fede tricks på rulleskøjter, samt give dem et indtryk af, det fællesskab de har.

“Vi håber, at kunne invitere både øvede og nybegyndere til et spændende arrangement, hvor man både kan lære noget, samtidig med at man har det sjovt”, udtaler Thorbjørn Mømølund, medlem af Sportskomiteen Roller Derby Danmark.

Arkivbillede

Arrangementet foregår den 1. april 2023 i Assens Hallen, hvor du får en unik chance for at møde samt lære nyt, fra nogle af Danmarks største talenter inden for rulle-sport.

Dagen starter med et “åbent for alle” event mellem 12.00-13.00, hvor folk fra Danmarks Roller Derby Landshold vil guide og undervise i tricks og teknikker. Selvom Roller Derby spilles på Side By Side rulleskøjter, så kan jer der foretrækker Inliners også sagtens få nogle gode fif med hjem, af de øvede rulleskøjte entusiaster fra foreningen Rul i 9550 Assens. Medbring rengjorte skøjter og hjelm!

Efter kl. 13.00 er alle interesserede velkomne til at blive og overvære en opvisning, hvor man kan se hvad Roller Derby går ud på, og samtidig få en snak med spillerne. Derefter fortsætter landsholdstræningen, hvor der er spillere fra hele Danmark – muligvis også fra Tyskland. Det må man også gerne blive til, hvis man har lyst. 

Arkivbillede

Man skal have sine egne rulleskøjter med, men hvis man er heldig, er der måske et par at låne. Det kan dog ikke forventes, men spørg endelig alligevel.

Har I ikke mulighed for at komme denne lørdag, så har Inliners Rul i Assens mange flere arrangementer i løbet af året. Det kan du læse mere om på deres Facebookside “Rul i 9550 Assens”. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om Roller Derby, eller ønsker at komme til en øve-træning, så kan du finde flere oplysninger på www.rollerderby.dk 

Hvem er Rul i 9550 Assens?
AIF Gymnastik i Assens, har ud over en masse forskellige gymnastikhold, også en afdeling for rulleskøjte glade børn og voksne, som mødes om torsdagen i Assens hallen, hvor de byder til leg og øvelser for både øvede og nybegyndere.

Hvad er Roller Derby?

En hold- og kontaktsport på de klassiske side by side rulleskøjter, også kaldet Quads. Sportsgrenen stammer fra USA, hvor den har eksisteret i forskellige former siden 1920’erne. Sporten er relativt ukendt internationalt, men er størst i USA og England. I Danmark er der hold i Aalborg, Aarhus, Odense, Roskilde og København. Sportsgrenen er mest udbredt blandt kvinder men der findes også både blandede- og herrehold. 

Sporten spilles indendørs på en oval bane, hvor målet er at hvert holds “jammer” skal passere modstandernes spillere for at score point. Således handler det om, at lukke sine egne forbi, mens man forsøger at blokere modstanderes jammer.

TIDSPLAN
12.00 – 12.45: Åben for alle – rulleskøjte øvelser og leg 

12.50 – 13.00: Roller Derby opvisning

13.15 – 17.00: Landsholdstræning

LÆS OGSÅ: Sparkede døren ind på diskotek Nattergalen

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet