ForsideMariagerfjordFlere donationer til Dueslaget i Arden

Flere donationer til Dueslaget i Arden

- Annonce -

Flere donationer til Dueslaget i Arden

Arden Selskabslokale Dueslaget har modtaget en donation fra NORLYS vækstfond på 99.000,- kroner. Pengene er søgt til et Hybrid solcelleanlæg m. batterilager.

Derudover har de også fra Sparekassen Danmark Fonden Nord modtaget en donation på 20.000,- kroner. Pengene er ansøgt til AV -udstyr.

Arden Selskabslokale Dueslaget har udsigt til Arden Dyrepark og er nabo til Arden Naturlegeplads.

Du kan læse mere her: ardenselskabslokaledueslaget.dk

Historien bag Arden Selskabslokale Dueslaget

1973 – Huset blev opført af Rold Skov Savværk og fungerede som byggemarked til 1987

1987 – Blev Arden Brevdueforening og Arden jagtforening tilbudt huset, som efter nedtagning blev genopført på nuværende adresse Mejerivej 33. Her fungerede det som klubhus men det indeholdt også et festlokale, som blev udlejet.

2014 – Blev Arden Brevdueforening ene ejer af huset, aktiviteterne bliver mindre og mindre samtidig med lider huset af manglende vedligeholdelse.

2017 – Afhændes Arden Gadelysforening til Mariagerfjord kommune, salgssummen fordelt til foreningslivet i Arden. Her kommer Arden Dueslag på vingerne igen, da en gruppe privat personer danner en ny forening, med det formål at renovere, ombygge og udvide bygningen.

Bygningen overdrages til Arden Selskabslokale Dueslaget.

Med 500.00 kr fra Arden Gadelysforening går der et kæmpe arbejde i gang. Her skal det bemærkes at det hele er frivilligt arbejde.

Arkitekt, materialebeskrivelser, byggetilladelse, kloakplan, brandtekninsk beskrivelse, inventarliste og ikke mindst forplejning – alt er lavet på frivillig basis.

Der blev søgt fonde, pengeinstitutter, 297 private sponsorer, 50 frivillige og ca. 4000 timer

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet