ForsideØstkystenFlere og flere vælger at leje feriehuset ud gennem Feriepartner Kattegat

Flere og flere vælger at leje feriehuset ud gennem Feriepartner Kattegat

- Annonce -

Flere og flere vælger at leje feriehuset ud gennem Feriepartner Kattegat

Foråret og flere gæster i feriehusene på østkysten ved Helberskov, Als, Øster Hurup og Hals er efter nogle lange mørke vintermåneder endelig kommet til os. Det kan mærkes på humøret og ikke mindst hos Feriepartner Kattegat og de mange feriehusejere, som har valgt det bureau til at stå for alt omkring deres udlejning i 2023.

Hurtig ekspedition, god belægning og god indtjening er baggrunden for at feriehusejer Anniqa Andersen har valgt at forlænge samarbejdet om udlejning med Feriepartner Kattegat.

-Jeg købte sommerhuset i Hals for et års tid siden og med det formål at leje det ud. Det er gået rigtig fint og jeg har kun ros at sige om folkene på bureauet. Sommerhuset bliver lejet ud i fornuftigt omfang og følger de estimater, der blev lavet fra starten, fortæller Anniqa Andersen og fortsætter:

-Der er hurtigt ekspedition hvis jeg har spørgsmål, og på hjemmesiden kan jeg nemt følge, hvordan belægningen ser ud. På hjemmesiden kan jeg også nemt lave en “ejer-spærring”, hvis jeg selv vil benytte sommerhuset i en weekend eller længere ferie, og det virker også rigtig fint. Jeg var ikke i tvivl om at mit samarbejde med Feriepartner Kattegat skulle forlænges, da jeg blev kontaktet herom.

Feriepartner Kattegat vinder markedsandele

Hos Feriepartner Kattegat er ejerrådgiver Victor Larsen naturligvis glad for den positive oplevelse som Anniqa Andersen fortæller om, og ifølge den lokale ejerrådgiver hos Feriepartner Kattegat er hun ikke alene. 

-Omfanget af feriehuse hos Feriepartner Kattegat er steget gennem de seneste år. Vi oplever stor tilfredshed, som fx Annika fortæller om, hos mange af vores eksisterende kunder og de gentegner ofte samarbejdsaftalen uden tøven. Kigger vi frem i 2023 nærmer vi os 250 feriehuse på Østkysten mellem Helberskov, Als, Øster Hurup, Egense  og op til Hou og Hals, hvor vi tidligere på året åbnede et nyt kontor, vi får også flere og flere huse nord for Hou, faktisk helt op til Lyngså og Sæby som vi også dækker, fortæller Victor Larsen og slår fast, at lokal tilstedeværelse er et nøgleord for at blive valgt til, hos feriehusejerne. 

LÆS OGSÅ: Er sommerhuset på Østkysten sat til salg – udnyt liggedagene og lej det ud gennem Feriepartner Kattegat

Feriepartner Kattegat har kontorer i Øster Hurup og i Hals. Vi udlejer ferieboliger på Østkysten i Mariagerfjord Kommune og i ferielandet omkring Egense, Hals, Hou og op til Sæby ud mod Kattegat. Ejerrådgiver Victor Larsen, Bureauleder Bo Johansen eller bureauets 4 øvrige medarbejder hos Feriepartner Kattegat kan kontaktes på tlf: +45 96 180 208 kattegat@feriepartner.dk 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Ugens tilbageblik uge 48

- Annonce -

Seneste artikler