ForsideMariagerfjordFodboldtrøjeFredag slår rekord: 4,4 mio. kr. til børnekræft

FodboldtrøjeFredag slår rekord: 4,4 mio. kr. til børnekræft

- Annonce -

FodboldtrøjeFredag slår rekord: 4,4 mio. kr. til børnekræft

Indsamlingen til fordel for børn med kræft er slet ikke slut endnu, men har allerede fredag aften slået sidste års rekordindsamling på 4 mio. kr.

Helt præcist står nålen på 4.435.513 kr., og det er noget, der vækker glæde hos initiativtagerne hos Danske Spil, som laver indsamlingen sammen med Børnecancerfonden, der er modtager af hele beløbet.

”Vi er meget glade og stolte over den opbakning, som indsamlingen og fællesskabet blandt virksomheder, fans og fodboldklubber har fået i år, og det er godt at se, hvordan FodboldtrøjeFredag er vokset siden vi holdte det første gang i 2019. Indsamlingen fortsætter 14 dage endnu, så der er stadig rig mulighed for at bidrage – og vi er meget spændte på at se det endelige beløb, som går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde,” siger adm. direktør i Danske Spil, Nikolas Lyhne-Knudsen.

Indsamlingen er ikke slut
Sidste år indløb omkring 1/3 af bidragene til indsamlingen i ugerne efter indsamlingsdagen, hvor virksomhedsindbetalinger registreres, så der er med rette store forventninger til det endelige, indsamlede beløb. Også hos Børnecancerfonden er det svært at få armene ned.

”Vi er så taknemmelige over den støtte, vi kan mærke fra hele Danmark. Det kommer i sidste ende børnene og deres familier til gode, at så mange danskere, organisationer og virksomheder trækker i trøjen og bidrager til indsamlingen. Opbakningen er som aldrig før, og det rejser penge til vigtig forskning i børnekræft, oplysning og støtte til familierne” siger Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.

Danske Spil er initiativtager til FodboldtrøjeFredag, som i 2019 startede som et internt event i virksomheden og siden har udviklet sig til en national begivenhed, alle virksomheder kan deltage i. Børnecancerfonden og Danske Spil arbejder sammen for at udbrede dagen til endnu flere.

Det er sjette år, at Børnecancerfonden og Danske Spil afholder den årlige indsamlingsdag. Sidste år blev der samlet 4 millioner kroner ind.

Det er nemt at deltage i #FodboldtrøjeFredag: Tag en fodboldtrøje på, mobilepay et valgfrit beløb til Børnecancerfonden på 201717 og del gerne et billede på de sociale medier under #FodboldtrøjeFredag.

Alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.

Læs mere om FodboldtrøjeFredag: https://fodboldtroejefredag.dk/

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet