ForsideØstkystenFørste spadestik taget til ny sognegård for menighederne Als og Øster Hurup

Første spadestik taget til ny sognegård for menighederne Als og Øster Hurup

- Annonce -

Første spadestik taget til ny sognegård for menighederne Als og Øster Hurup

På en solrig onsdag eftermiddag den 20. marts 2024 blev det første spadestik taget til en ny sognegård med Als Kirke som nærmeste nabo. Den nye sognegård vil, når den står færdig til december, være områdets nye mødested for kirkelige aktiviteter omkring Als og Øster Hurup.

Menighedsrådsformanden i Øster Hurup, Inger-Lis Jepsen, bød velkommen og takkede de ca. 50 mennesker, der var mødt frem til denne festlige start på det nye byggeri. En særlig tak blev rettet til NB – Tegnestue og håndværkerne, der er involveret i byggeriet, samt provsten, personalet, menighedsrådene og naturligvis menigheden. Formanden for Als Menighedsråd, Jens Laurids Pedersen, sluttede den korte festlighed af med at udbringe et trefoldigt leve for områdets nye sognegård.

Menighedsrådsformand i Øster Hurup, Inger-Lis Jepsen Foto: Mariagerfjordposten.dk
Formand for Als Menighedsråd, Jens Laurids Pedersen Foto: Mariagerfjordposten.dk

Mellem de to formænd satte Flemming Trankjær, der er byggeleder fra NB – Tegnestue i Ringkøbing, ord på det kommende projekt, og han blev efterfulgt af formanden for byggeudvalget, Ib Nis Poulsen, som også er næstformand og kontaktperson ved Øster Hurup Kirke.

Formanden for byggeudvalget, Ib Nis Poulsen, som også er næstformand og kontaktperson ved Øster Hurup Kirke Foto: Mariagerfjordposten.dk

“Dette er, hvad Ib Nis Poulsen sagde i sin tale:”

Se projektbilleder af den kommende sognegård i Als:

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet