ForsideArdenForårsstemning i Arden Kirke: "Syng sammen" aftenen vender tilbage

Forårsstemning i Arden Kirke: “Syng sammen” aftenen vender tilbage

- Annonce -

Forårsstemning i Arden Kirke: “Syng sammen” aftenen vender tilbage

“Syng sammen” aftenen i Arden Kirkes Sognegård, der finder sted onsdag den 10. april kl. 19.00, lover en stemningsfuld og hjertevarm begivenhed.

Med foråret lige om hjørnet er det tid til at lade årstidens sange fylde rummet. I de smukke omgivelser i sognegården vil både Kirkens ungdomskor og voksenkor byde ind med friske og velklingende korsatser samt sange. Det bliver en aften, hvor musikken og fællesskabet smelter sammen.

Gæsterne kan se frem til ikke blot en musikalsk oplevelse, men også en gastronomisk. Imellem sangene vil der være mulighed for at nyde lidt godt til ganen. Højskolesangbogen vil ligge på bordene, så enhver kan deltage og synge med på sine favoritter. Organist ved Arden Kirke Elisabeth Tranholm Svenstrup vil stå ved tangenterne og akkompagnere, så tonerne får liv og stemningen løftes.

Arrangementet er åbent for alle og helt gratis at deltage i. Så tag familien, naboen eller en ven under armen, og kom og deltag i “Syng sammen” aftenen. Lad os sammen byde foråret velkommen med sang og fællesskab. Menighedsrådet håber at se mange glade og sangglade mennesker denne aften – Det er gratis at deltage.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet