ForsideHobroFrivilligcenter Mariagerfjord søger: Frivillige på Blå Kors hjemmet Hobro

Frivilligcenter Mariagerfjord søger: Frivillige på Blå Kors hjemmet Hobro

- Annonce -

Frivilligcenter Mariagerfjord søger: Frivillige på Blå Kors hjemmet Hobro

JOBANNONCE: Har du tanker om at blive frivillige? Og vil du være med til at gøre en forskel for andre? Vi søger frivillige på Blå Kors Hjemmet, både til samvær med vores borger samt praktiske opgaver.

Praktiske opgaver:

  • Kørsel med vores borger, hvor der ikke er behov for personalets støtte. Det kan fx være kørsel til vores samarbejdspartner i Middelfart, hvor borgerne skal til forsamtale inden evt. behandling. Hvor borger skal køres til Middelfart og med retur igen. Denne tur vil tage ca. 6 timer i alt.
  • Vi mangler en makker til vores kreativværksted. Det er hver tirsdag eftermiddag fra kl. 13 – 16. Vi har en ansat til at stå for aktiviteten, men der er behov for en makker som fx har erfaring med at syning og læder ting.
  • Frivillig som har tid og lyst til at fx tage med på en fisketur eller spille bowling en søndag eftermiddag i 1 time.

Samvær:

  • Juleaften er en svær tid for mange af vores borger. Har du lyst til at være med til at holde juleaften sammen med os på Blå Kors Hjemmet? Det vi efterlyser, er en person som kan være sammen med vores borger i fællesstuen. Der er personale der tager sig af alle de praktiske ting.

Som frivillig kan du forvente at du får en god introduktion til den opgave du skal udføre. Du bliver respekteret for det arbejde du udfører. Du får den hjælp og støtte du har brug for, og vi vil lytte til dig og dine inputs. Du vil blive tilbudt at deltage til Blå Kors Danmarks frivillige konference, som bliver afholdt hver 2. år.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os endelig via. kontaktformularen “Kontakt Organisationen” her: https://frivilligjob.dk/apply/148658

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler