ForsideHadsundFRYS i Hadsund flytter

FRYS i Hadsund flytter

- Annonce -

FRYS i Hadsund flytter

Dametøjsbutikken FRYS på Torvet flytter til større lokaler, men bliver i Hadsund. Nanna Stamer flytter sin butik de ca. 100 meter op af Storegade til lokalerne, der senest har huset blomsterbutikken Cha No La. 

FRYS har sidste åbningsdag på Torvet den 23. december. Men 9. januar 2023 slår Nanne dørene op til en ny og meget større FRYS-butik i Hadsund.

Samme gode service og skønne produkter

– Vi fortsætter med de samme brands og produkter som kendes i butikken. Herudover kommer der to nye brands til foråret i form af Basic Apparel og esme Studios. Vi får mange flere kvm2 og udstillingsvinduer, så vi kommer til at kunne præsentere de mange skønne produkter endnu bedre og det glæder jeg mig helt vildt til, fortæller Nanna Stamer til Mariagerfjordposten.dk

Nanna Stamer overtog FRYS i Hadsund tilbage i marts måned 2022 og har med sin gode service, smil og gåpåmod fået godt fat i markedet som modebutik for stilsikre kvinder. 

– Vi åbner den 9. januar med en stor åbningsfest og gode tilbud. Så selvom vi holder lukket nogle dage efter jul og ind i det nye år, er det stadigvæk muligt at komme og bytte julegaver i den nye butik helt frem til den 14. januar, slutter Nanna Stamer. 

Sammen med Nanna er der én ansat i butikken.

På Mariagerfjordposten.dk vil vi efter nytår fortælle mere om FRYS´ kommende store åbningsfest.

Den nye adresse for FRYS bliver Storegade 38, 9560 Hadsund.     

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet