ForsideHobroGravidcafé på biblioteket

Gravidcafé på biblioteket

- Annonce -

Gravidcafé på biblioteket

Aalborg Universitetshospital og Mariagerfjord Bibliotekerne inviterer til Gravidcafé på Hobro Bibliotek for gravide familier.

Sammen vil de to institutioner skabe flere muligheder for gravide familier i Mariagerfjord kommune. Derfor kan borgere i kommunen nu komme til Gravidcafé på Hobro Bibliotek hver anden tirsdag klokken 12.30 i forsommeren.

Gravidcaféen udspringer af Aalborg Universitetshospitals pilotprojekt: “Familien i Centrum”, og er et uforpligtende mødested for gravide familier – uanset om man lige har fået en positiv graviditetstest, eller om terminen er lige rundt om hjørnet.

Der er ingen tilmelding, og deltagere må komme og være der i lige nøjagtig det tidsrum, der passer ind den enkeltes eget dagsprogram.

Jordemoder Arianne Nørhave vil være vært ved alle mødegange – og deltagere kan forvente en bred vifte af tiltag, når emner som tilknytning, fertilitetsbehandling, parforhold, amning, sex, karriere, kropsidealer, kost, motion, søvn og alt der imellem vil blive vendt i et varmt fællesskab.

Næste Gravidcafé finder sted den 28. maj klokken 12.30 på Hobro Bibliotek.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler