ForsideHadsundHadsund Boldklub afholder succesfuld fodboldskole

Hadsund Boldklub afholder succesfuld fodboldskole

- Annonce -

Hadsund Boldklub afholder succesfuld fodboldskole

Fodbolden ruller traditionen tro på fodboldbanerne i Hadsund i sommerferien, hvor der igen i år afholdes fodboldskole. Fodboldskolen finder sted mandag, tirsdag og onsdag i uge 28, og som noget nyt er det klubben selv, der afholder den i stedet for DBU.

“Vi har i mange år afholdt fodboldskole i Hadsund Boldklub, og selvfølgelig også i år. I år ligger den dog en uge senere end normalt på grund af børnenes sommerferie, som er rykket. Vi var spændte på, om det ville påvirke deltagerantallet, men vi har hele 85 børn tilmeldt, hvilket er over vores forventninger,” fortæller Jesper Overgaard, formand for Hadsund Boldklub Fodbold.

Deltagerne er fordelt mellem drenge og piger i alderen 8 til 15 år. Dagene starter kl. 9 og slutter kl. 15. Forældrene er inviteret til at komme kl. 14 og overvære den sidste time, hvor der også serveres kaffe og kage.

“Ved at holde vores egen fodboldskole har vi kunnet tilpasse dagene og konceptet, så det giver bedst mening for os. Deltagerne får nogle virkelig fede dage med masser af træning, øvelser og socialt fællesskab med fodbolden som omdrejningspunkt,” fortæller Jesper Overgaard og fortsætter:

“Vi kunne ikke have stablet denne fodboldskole på benene uden den store opbakning fra frivillige og sponsorere. Vi sender en stor tak til de mange frivillige og til hovedsponsor Spar Nord samt øvrige sponsorere: MTH Biler Hadsund, Sportigan Hadsund, Grant Thornton Hadsund, Sparekassen Hadsund og frugtsponsor SuperBrugsen Hadsund samt juicesponsor REMA 1000 Hadsund. Uden dem ville der ikke være nogen fodboldskole i Hadsund.”

Henrik N. Pedersen og Rene Pedersen har ansvaret for det sportslige under fodboldskolen. Rene Pedersen har desuden afholdt flere kurser for de unge frivillige trænere, som kommer fra klubbens egne rækker. De har kastet sig ud i opgaven med at skabe en uforglemmelig fodboldskole for deres yngre fodboldkammerater i Hadsund.

Foto: Lukas Kirk

LÆS OGSÅ: Bliv “blæksprutte”-bogholder hos Ny-Byg i Hadsund

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler