ForsideHadsundHadsund Fjernvarme vil udvide forsyningsområdet ved Mariagervej

Hadsund Fjernvarme vil udvide forsyningsområdet ved Mariagervej

- Annonce -

Hadsund Fjernvarme vil udvide forsyningsområdet ved Mariagervej

Udvalget for Klima og Landdistrikter i Mariagerfjord Kommune holder møde den 5. oktober 2023, hvor der bl.a. på dagsordenen er: Hadsund Fjernvarme – Udvidelse af forsyningsområde ved Mariagervej

Hadsund Fjernvarme A.m.b.a har fremsendt projektforslag om udvidelse af varmeforsyningen ved Mariagervej, 9560 Hadsund.

Indstilling

Direktøren for Teknik, Kultur og Klima indstiller til Udvalget for Klima og Landdistrikter:

  1. At projektforslaget godkendes.

Sagsfremstilling

Hadsund Fjernvarme fremsendte i august 2023 projektforslag for udvidelse af varmeforsyningen ved Mariagervej, Lokalplansområde 40/2009.

Tilslutningen af kommende boliger i lokalplanområdet til fjernvarme vil give et øget varmebehov for varmeværket. Ejendommene vil blive tilkoblet det eksisterende fjernvarmenet via fjernvarmeledninger, der tilkobles den eksisterende fjernvarmeledning, der er placeret på Mariagervej. I projektforslaget regnes der med opvarmning af 26 parcelhuse samt 24 lejligheder.

Værkets nuværende hovedledningsnet vurderes at have tilstrækkelig kapacitet til at dække udstykningerne i lokalplanområdet, og hovedledningerne forudsættes derfor ikke at blive yderligere udbygget.

Projektet udviser den lovbestemte positive samfundsøkonomi med et samfundsøkonomisk overskud på 3 mio. kr. over en betragtningsperiode på 20 år.

Projektet er udarbejdet i henhold til “Projektbekendtgørelsen om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg” BEK nr. 697 af 6. juni 2023 og skal godkendes i henhold til denne.

Udvalget for Klima og Landdistrikter har kompetencen til at godkende projektet.

LÆS OGSÅ: Fødselsdag

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler