ForsideHadsundHadsund Roklub har deltaget ved regattaer i Nordtyskland

Hadsund Roklub har deltaget ved regattaer i Nordtyskland

- Annonce -

Hadsund Roklub har deltaget ved regattaer i Nordtyskland

Juniorerne deltog ved et mega-stævne i Hamborg, mens U23 roerne fik testet formen ved et stævne i Ratzeburg.

Med over 4000 startende roere fordelt over to årgange og flere bådtyper var der rigeligt at se til for Hadsunds juniorroere i Hamborg. 

Caroline Hessellund deltog i singlesculler junior B, svarende til aldersgruppen 14 til 16 år. Her blev det til en 4. plads lørdag efterfulgt af en helt forrygende andenplads søndag. Caroline blev efter de 1500 meter kun slået med 3/10 sekund.

I pigernes toer uden styrmand junior A, svarende til aldersgruppen 16 til 18 år, stillede Naja Lübeck og Cille Hougaard til start. Lørdag blev det til en placering midt i feltet, mens pigerne i søndagens løb, hvor der, grundet vejrliget blev stillet store krav til teknisk formåen, leverede en imponerende præstation med en fornem andenplads.

I drengenes dobbeltsculler junior A roede Christian Sindre Beck og Frederik Holmris sig til en tredjeplads i søndagens løb efter at være blevet nummer fire lørdag.

I Ratzeburg blev Ida Blomstrand nummer 3 både lørdag og søndag i singlesculler. I lørdagens løb lå Ida Blomstrand længe nummer to efter den tyske verdensmester i U23 klassen. Regattaen var lørdag præget af hård modvind ned over banen.

August Wisholm blev i lørdagens løb nummer 4, mens der i sidevinden søndag var betydelig mere overskud til at levere et topresultat. Her blev det til en andenplads efter en ukrainsk roer, der pt. stiller op for en tysk klub.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler