ForsideArdenHar du lyst til at blive en del af et fantastiske team...

Har du lyst til at blive en del af et fantastiske team hos Røde Kors i Arden?

- Annonce -

Har du lyst til at blive en del af et fantastiske team hos Røde Kors i Arden?

Kom og vær med lyder det fra Røde Kors i Arden “Vi er et dynamisk hold på omkring 45 kvinder, der søger nye kollegaer til vores team. Hos os vægter vi det sociale og fællesskabet højt, og vi arbejder i vagter på 3,5 timer.

Hvis det passer bedre for dig, har vi også mulighed for afløserstillinger.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team og bidrage til vores vigtige arbejde, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 3063 2438 eller 9856 2438″.

Om Røde Kors Arden:

Røde Kors afdelingen i Arden blev stiftet den 9. december 1976. Bag oprettelsen af Røde Kors Arden stod en gruppe dedikerede initiativtagere, herunder Åse Munkholm, Jytte Pedersen, Dagny Hansen, Gunner Bundgård, Christian Odgaard, Gunner Stenhøj og Gurli Smith.

De første aktiviteter inkluderede priklotteri og førstehjælpskurser, der begyndte i 1978. Senere blev en genbrugsbutik etableret i Vestergade 13, hvor alt fra tøj til møbler blev solgt. Butikken flyttede sidenhen til større lokaler på Vestergade 1 og senere til Myhlenbergvej 56.

I 2013 blev Kirsten Christensen butiksleder, og der blev nedsat et butiksudvalg med ambitionen om at etablere en endnu større butik. Den 9. maj 2014 blev den nye butik på Myhlenbergvej 56 indviet med et bredt udvalg af genbrugstøj, porcelæn, bøger, møbler og meget mere.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet