ForsideHobroHjælp politiet: Genkender du formodet voldsmand fra voldsepisode i Hobro?

Hjælp politiet: Genkender du formodet voldsmand fra voldsepisode i Hobro?

Opdatering – Den pågældende mistænkte er nu blevet identificeret. Nordjyllands Politi takker for offentlighedens hjælp i sagen, og de henstiller til, at man fjerner billeder af den mistænkte person. Politiets efterforskning i sagen fortsætter nu.

- Annonce -

Hjælp politiet: Genkender du formodet voldsmand fra voldsepisode i Hobro?

Nordjyllands Politi modtog den 26. november 2022 en anmeldelse om en alvorlig voldsepisode, der var sket samme dag, kl. 20.58, på gågaden på Adelgade i Hobro. Politiet offentliggør nu billeder af den formodede gerningsmand. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Den pågældende aften kom offeret, en 57-årig mand, gående ad Adelgade i retning mod nord: 

Og da han passerede to yngre mænd, som også befandt sig i gågaden, tildelte den ene af de yngre mænd den 57-årige et slag i ansigtet. Herved blev det 57-årige offer slået til jorden, og han pådrog sig i den forbindelse flere alvorlige skader i ansigtet.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Mikkel Brügmann, der tilføjer, at politiets ny-opsatte tryghedskameraer fangede voldsepisoden, og derfor har politiet billeder af den formodede gerningsmand. 
 
”Siden vi modtog anmeldelsen har vi efterforsket i sagen med henblik på at afdække hele hændelsesforløbet og identificere den formodede gerningsmand. Indtil videre, desværre, uden held. Og det er derfor, at vi nu går i offentligheden med billederne af ham – i håb om at der er nogle borgere, der genkender den mistænkte i sagen.”  

Oplysninger til 114 

Ud fra de afhøringer, der allerede er foretaget i forbindelse med efterforskningen af sagen, samt den tilgængelige overvågning, så er det politiets opfattelse, at de to parter ikke havde noget med hinanden at gøre forud for voldsepisoden, og at det derfor virker ret umotiveret.

”Vi ser med stor alvor på sagen: Vold er helt uacceptabel, så vi skal naturligvis have den mistænkte identificeret, således at han kan blive afhørt til sagen og stillet regnskab for sine handlinger, hvis vi fortsat vurderer, at han har overtrådt straffeloven,” lyder det fra politikommissæren, der igen opfordrer til, at alle oplysninger om identiteten på den efterlyste mand – eller andre oplysninger til sagen – kan gives til politiet ved at ringe 114.

”Ring hellere end gang for meget end en for lidt,” understreger Mikkel Brügmann. 

Offeret blev efter behandling på sygehuset udskrevet.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler