ForsideHobroHobro Golf Klub fortsætter projekt ”imod ensomhed og mod nye fællesskaber” i...

Hobro Golf Klub fortsætter projekt ”imod ensomhed og mod nye fællesskaber” i 2024

- Annonce -

Hobro Golf Klub fortsætter projekt ”imod ensomhed og mod nye fællesskaber” i 2024

Takket være en flot donation på kr. 80.000,- fra Svend Nielsen og Herdis Mygind Fond, så kan det initiativ, som Hobro Golf og firmaet Helhjertet startede sammen i sommeren 2022 fortsætte.

Den personlige udviklingen for de 8 deltagere har været bemærkelsesværdig markant, så at kunne fortsætte samlingerne, snakkene, hyggen og golfspillet sammen med de andre deltagere  i golfklubbens faciliteter, det skabte stor glæde for deltagerne, da nyheden blev break´et.

Herdis Mygind overrakte officielt donationen ved en lille julefrokost for deltagerne, hvor også golfklubbens formand John Astrup deltog og takkede Herdis for fondens generøse bidrag.

Tanken med projektet i 2024 er, at man i samarbejde med MFK vil koble 10 nye deltagere på den eksisterende gruppe, der så fortsætter som personlige mentorer for de nye, men det kræver flere økonomiske midler, så der er tidligere i år søgt andre fonde til finansiering af den udvidelse.

DGI har allerede givet tilsagn på et beløb i den proces, så i Hobro Golf Klub krydser man lige nu fingre for en lille julegave fra et par fonde, som træffer beslutning i december, så der er økonomiske midler til at gennemføre projektet i fuld skala og med nye deltagere.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler