ForsideHobroHobro IK forlænger med Jesper Bøge

Hobro IK forlænger med Jesper Bøge

- Annonce -

Hobro IK forlænger med Jesper Bøge

Hobro IK og Jesper Bøge er blevet enige om at fortsætte samarbejdet, så aftalen, i første omgang, løber indtil udgangen af 2024. Dermed tager den loyale forsvarsspiller endnu en tørn i den gule trøje, oplyser Hobro IK i en pressemeddelelse.

Siden vinteren 2013 har Jesper Bøge været en stor og vigtig del af Hobro IK, hvor det er blevet til 299 kampe i den gule trøje. Jesper Bøge har igennem de senere år været en del af anførergruppen, hvor han er vokset som leder og rollemodel for en ellers ung trup. Derfor har det også været et stort ønske fra Hobro IK’s side at forlænge med Jesper Bøge. En forlængelse, der nu er på plads.

Teknisk chef Lars Justesen sætter ord på vigtigheden af denne forlængelse:

– Bøge har igennem alle årene været en fantastisk, vigtig og stærk profil og ambassadør for os. Vi ved at vi altid kan regne med en solid indsats på banen og også udenfor banen tager Bøge et stort ansvar for omklædningsrummet og spillertruppen, hvor han med sin store erfaring bidrager til udviklingen af vores klub. Bøge er den sidste, der har været med helt fra første oprykning til 3F Superligaen og er selvsagt en sand kulturbærer, der rummer Hobro IK’s værdier. Derfor var denne forlængelse en topprioritet for os og jeg er virkelig glad for at vi har fået den på plads.

Den alsidige forsvarsspiller er med forlængelsen klar til at tage hul på sin trettende sæson i Hobro IK. Noget som Jesper bøge selv ser frem til:

– Jeg ser frem til at tage endnu en tørn i Hobro IK. En klub som har givet mig sindssygt mange fede oplevelser. Ikke mindst i den netop overståede sæson, hvor vi som hold viste os flot frem og alt i alt leverede en rigtig flot og solid sæson. Det har bekræftet mig i, at det rigtige for mig er at fortsætte og jeg kunne ikke forestille mig et andet sted end i Hobro IK. Jeg nyder at være her og jeg ser frem til fortsat at bidrage til udviklingen af Hobro IK og den spændende og unge spillertrup vi har fået samlet.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler