ForsideHobroHobro Vinterbadeklub fejrede deres nye mobile sauna

Hobro Vinterbadeklub fejrede deres nye mobile sauna

- Annonce -

Hobro Vinterbadeklub fejrede deres nye mobile sauna

Med donation fra blandt andet Svend Nielsen & Herdis Myginds Fond på 25.000 kr. har Vinterbaderne fra Hobro nu fået deres mobile sauna. På kanten af Mariagerfjord blev den indviet lørdag d. 23. september med taler og en reception.

Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond er skabt til at støtte lokale initiativer i Mariagerfjord Kommune som ikke nyder kommunalt støtte. Oftest gør donationen fra Fonden en stor forskel for de frivillige kræfter, der forsøger at få et projekt gennemført. 

Foto: Airview Danmark

Den nye sauna skal skabe mere fællesskab og nye medlemmer

Formand Peter Lauritz Schaarup, der har stået for indsamling af pengene, fremhævede at noget af det vigtigste er, at medlemmerne nu har fået et fælles sted, de kan gå i sauna efter en dukkert i fjorden. Han forventer, det skaber endnu mere sammenhold og tiltrækker nye medlemmer til den friske fritidsbeskæftigelse det er at hoppe i vandet i den kolde del af året.

Foto: Airview Danmark

Mobil sauna skaber nye muligheder

Tanken om at lave den nye sauna som en mobil trailer, skal gøre det muligt for foreningen at komme ud til andre arrangementer og fortælle om vinterbadning. Det kan også være dn mobile sauna kan indgå i Open By Night arrangementer eller i forbindelse med sportsbegivenheder i lokalområdet.

Hobro Vinterbadeklub har medlemstilgang og et stærkt fællesskab som sørger for at saunaen er klar tirsdag og torsdag fra kl. 18-21 og søndag fra kl. 8-12 Du finder mere om vinterbadning her – https://hobrovinterbadeklub.dk/

LÆS OGSÅ: Sigtet for at have efterladt hund i bil

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler