ForsideHobroHobros nederlag til Vendsyssel: Cheftræner Thomsen reflekterer over resultatet

Hobros nederlag til Vendsyssel: Cheftræner Thomsen reflekterer over resultatet

- Annonce -

Hobros nederlag til Vendsyssel: Cheftræner Thomsen reflekterer over resultatet

Cheftræner Martin Thomsen og de gule vikinger fra Hobro tog søndag den 28. april 2024 på togt mod nord. Målet var Hjørring, og missionen var klar: point skulle hentes mod Vendsyssel.

Mariagerfjordposten.dk fik en kommentar fra cheftræner Martin Thomsen efter kampen, da han sammen med resten af truppen havde taget plads i Als Bussen, og kursen var sat hjemad mod Hobro.

“Det endte med at blive en rigtig hård 2. halvleg. Vi spillede en god 1. halvleg, hvor vi lykkedes med mange af de ting, som vi gerne ville. Vi gik til pause med en føring på et enkelt mål, men efter pausen måtte vi lave nogle skift, der brød rytmen. Selvom de ikke skabte de store chancer, opstod der alligevel et par muligheder, og de fik lavet et par mål. Kampens karakter ændrede sig, og til sidst klappede de den ind,” fortæller cheftræneren.

Cheftræneren ærgrede sig:

“Det er sindssygt ærgerligt. Vi burde have udnyttet vores chancer bedre. Vi havde kontrol over kampen i størstedelen af tiden, men sådan er fodbold. Vi må se fremad og fokusere på den næste kamp i weekenden,” slutter Thomsen.

Hobro spiller næste kamp den 5. maj mod Aab i Aalborg.

Foto: Dannie Rosenkrantz
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler