ForsideHadsundHurtig og nem adgang til øjenundersøgelser hos Thiele Hadsund

Hurtig og nem adgang til øjenundersøgelser hos Thiele Hadsund

- Annonce -

Hurtig og nem adgang til øjenundersøgelser hos Thiele Hadsund

Peter Jacobsen, øjenlæge med mange års erfaring, besøger regelmæssigt Thiele Hadsund for at tilbyde øjenundersøgelser til kunder i alle aldre. Med en frekvens på cirka en gang om måneden giver han folk mulighed for at få undersøgt mistænkelige tilstande som grå- eller grøn stær, skader på nethinden og øjenproblemer i relation til diabetes og sukkersyge.

“Her kommer mennesker i alle aldre. Børn fra 4 år og den ældste har været 97 år,” fortæller optiker Majken Fly til Mariagerfjordposten.dk.

En af de væsentligste fordele ved at have Peter tilknyttet butikken er den markante reduktion i ventetiden for konsultationer. Mens det offentlige ofte har en ventetid på 3-9 måneder, kan kunder hos Thiele Hadsund forvente at få en tid indenfor 4-6 uger.

“En konsultation koster kr. 250, og med gratis parkering i Hadsund og trygheden ved at få undersøgelsen foretaget i butikken, oplever vi en stor interesse for at booke tid hos ‘vores’ øjenlæge,” fortæller optiker Majken Fly fra Thiele Hadsund.

For de interesserede er næste chance for en konsultation med Peter Jacobsen den 29. februar.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed for en nem og hurtig vej til øjenundersøgelser, kan du booke tid ved at ringe på telefonnummer: 9857 1506.

Selvom øjenlæge Peter Jacobsen har nået pensionsalderen, lader han sig ikke stoppe af alderen. Han fortsætter med at arbejde og nyder både arbejdet og kontakten med butikkerne og deres kunder, herunder Thiele Hadsund.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet