ForsideMariagerfjordHusk dem der glemmer - Uge 38 er Huskeuge

Husk dem der glemmer – Uge 38 er Huskeuge

- Annonce -

Husk dem der glemmer – Uge 38 er Huskeuge

Husk dem der glemmer, ikke fordi de er glemsomme, men fordi de har fået en demenssygdom.

Hvert år i uge 38, afholder Alzheimerforeningen Huskeuge. En uge, hvor der sættes et særligt fokus på sygdommen. Målet er blandt andet, at klæde omgivelserne bedst muligt på, i forhold til hvordan man reagerer hensigtsmæssigt, når men møder et menneske, som har fået en demens sygdom.         

En mulighed er, at registre sig som demens ven på www.demensven.dk og derved være med til at bryde tabuer, og skabe et mere demens venligt Danmark, og det kan alle være med til. Det koster ikke noget, og man forpligter sig ikke til noget. Man modtager et lille lilla hjerte, som man kan bære, og derved vise omverdenen, at man er demensvenlig, og gerne vil hjælpe, hvis man møder et menneske med behov for hjælp.

Mariagerfjord Kommune er en demens venlig kommune. Ældre Sagen i Arden er demens venlig lokalafdeling. Du kan også yde dit bidrag, ved at tilmelde dig på: www.demensven.dk

Blot et enkelt råd, hvis sygdommen rammer i din nærhed (familie, vennekreds, job eller nabo) så: Hold kontakten til den ramte familie.

LÆS OGSÅ: Anders Blichfeldt & ‘Det Nye Band’ spiller op i morgen aften i Hadsund

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

Dødsfald – Arden

- Annonce -

Seneste artikler