ForsideMariagerfjordHusk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten

Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten

- Annonce -

Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten

Foråret er lige rundt om hjørnet, og på søndag den 31. marts kl. 2:00 skifter vi til sommertid. Midt i påskefrokosterne og chokoladeæggene er det vigtigt at huske uret og p-skiven.

I år starter sommeren midt i påskeferien. Men det er en god idé at tage en lille pause fra påskefrokosten for at stille uret i bilen.

Bilens ur er det sidste, der bliver indstillet

Er du som de fleste, så er uret i bilen nok det sidste, du får indstillet korrekt. Men det kan blive en dyr fornøjelse. Når bilens ur står forkert, kommer vi nemt til at indstille p-skiven forkert.

En p-afgift er næppe det påskeæg, de fleste går og drømmer om. Derfor minder Q-Park som altid på denne årstid alle bilister om at huske uret i bilen på søndag.

Husk også at tjekke den elektroniske p-skive. Det er langt fra alle modeller, som automatisk skifter til sommertid.

”Vores job er at forhindre misbrug af parkeringspladserne dér, hvor vi er hyret til at lave parkeringskontrol, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen. Det gør vi ved at kontrollere bilernes p-skiver, og p-vagten kan kun forholde sig til det, som p-skiven viser”.

Han understreger også, at Q-Park har hverken færre eller flere medarbejdere på arbejde på søndag efter skiftet til sommertid.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler