ForsideHobroHvorfor hører vi ikke fra lokalpolitikerne?

Hvorfor hører vi ikke fra lokalpolitikerne?

- Annonce -

Hvorfor hører vi ikke fra lokalpolitikerne?

Af Gunnar Schack Skibsbakken 1 9500 Hobro

Det Tårnhøje Helvede

Flere har ringet til mig. De er ikke bare gale, de er rasede. Flere politikere vil gerne i dialog med os borgere, siger de. Hvorfor bliver vi så ikke inviteret? Der har ikke været møde siden 2022, hvor borgmesteren blev sur og truede med at gå hjem.

Vi har flere gange skrevet, at vi ønsker at stemme i Hobro om projektet. Men vi har intet hørt hverken fra borgmesteren eller andre byrødder?

Vi har samlet 3000 underskrifter, og der er 333 indsigelser. Hvorfor tager man det ikke seriøst?

Arkitekt Martin Vester Rasmussen fra Aalborg har skrevet et rigtigt fornuftigt indlæg. Lad os få svar fra politikerne. Arkitekt Merete Alfeldt har fornuftige kommentarer, så vel som Lars Autrup fra arkitektforeningen. Jan Gehls principper med videre. Alt dette fejes af bordet.

Lyt til fagfolkene og befolkningen i Hobro. Hvorfor kunne I ikke stemme blankt og lade os i Hobro tage stilling?

Lad os rulle tiden tilbage til før byrådsmødet og så lad os få en afstemning, hvor Hobrogenserne kan stemme om det grimme hus.

Lad os nu blive hørt og besvaret.

Afstemning er foregået i flere andre byer, så er det også muligt i Hobro og omegn.

Det her var ikke sket, hvis vores gamle borgmester fra Socialdemokratiet, Erland Christiansen, var ved roret. Han var lydhør og svarede altid.

Fyrkat er kommet på UNESCOs verdensarvliste, og så vil byrådets flertal ødelægge synet derfra til vores hyggelige by.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

1 KOMMENTAR

 1. Hej Gunnar !

  Forvent nu ikke for meget af den afgåeede borgmester – eller for den sags skyld de siddende byrødder – ok måske ikke alle :>))

  Tro mig – du er ikke alene om, at opleve en borgmester under nedsmeltning – ja et byråd der formentlig kommer til at opleve en endog kraftig udskiftning ved det kommende kommunalvalg.

  Usikkerheden kan så bare være – om de nye i stolene er bedre ?
  Vi kan vidst alle nikke genkendende til politikere der siger ét når de skal til fadet og – – når de så sidder i de vellønnede stole
  – – agerer ret anderledes. Se dér begynder rævekagernes tid – hvor et ord er ikke længere et ord og politisk ordenlighed er en by der har forladt planeten.

  At varetage borgernes interesse bliver lagt på hylden til fordel for egne snævre interesser – et utaknemligt job bevares men – de har jo selv stukke næsen frem og bliver naturligt nok konfronteret med egne lovprisninger af sig selv som politiker – gælder såvel kommunalvalg som folketingsvalg.

  DEMOKRATISK TILLIDSKRISE:

  Problemet er så – hvad stiller vi op som vælgere når vi ikke kan stole på dem der stiller op – bliver vi hjemme – stemmer vi blankt eller stemmer vi i vores gentagende naivitet på de politikere der bluffer mindst.

  Måske er vi på vej til at mister vi troen på demokratiet – hvad har vi i stedet – i min optik står vi i et demokratisk vadested – en reel TILLIDSKRISE !!! mellem borgere og politikere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet